Bir Top Uğruna Canından Oldu

Merkez Seyhan İlçesi ’nin Yeşiloba Mahallesi ’nde Enes Özen, arkadaşları ile oynamak için evlerinden 200 metre ilerideki sulama kanalı yanına geldi. Kanal kenarında semt pazarının kurulduğu boş alanda oynayan Özen ’in topu, suya düştü.

Akıntı ile birlikte sürüklenmeye başlaşan topun peşinden koşan Enes Özen, köprü üzerinden yakalamak için suya uzandı. Enes Özen, topu almak isterken sulama kanalına düştü. Küçük çocuk da topla birlikte akıntıda sürüklenmeye başladı.

Enes Özen ’in şiddetle akan suda sürüklendiğini görenler polisten yardım istedi. İhbar üzerine polis ve sağlık ekipleri küçük çocuğu bulmak için arama çalışmalarına başladı. Oğlunun kanala düştüğünü öğrenen anne Ayşe Özen ile ablaları Şadiye ve Fatma da olay yerine geldi.

Minik Enes ’in akıntıya kapılan topu, kapaklara takıldığı anlaşılırken anne Ayşe Özen, “Oğlum sen gittin, topun kaldı” diye gözyaşı döktü. Annelerine sarılarak ağlayan lise öğrencisi Şadiye Özen, “Anne dua et, dua et kardeşim bulunsun. Yapacak bir şeyimiz yok” diyerek teselli etmeye çalıştı.

Akıntıya kapılan Enes Özen ’in cesedi suya düştüğü yerden yaklaşık 10 kilometre ileride 65 yaşındaki Ahmet İnan tarafından bulundu.

Ahmet İnan, sudan çıkardığı küçük çocuğu olay yerine gelen 112 ekiplerine teslim etti. Sağlık görevlilerinin duran kalbini çalıştırmak için müdahale ettiği Enes Özen ’in öldüğü anlaşıldı.

Yapılan inceleme ardından Enes Özen ’in cenazesi otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu Morgu ’na kaldırıldı.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Rusya’daki vahşi saldırının şifreleri Netanyahu’nun şiirinde saklı!

Güvenlik Politikaları Uzmanı Abdullah Ağar Rusya’da gerçekleşen saldırıda İsrail detayına dikkat çekerek, “Ruslar, saldırının faillerini …

Bir yanıt yazın