Bahççeli’den Kılıçdaroğlu’na “kalpaklı” gönderme!

MHP’nin sosyal medya hesabından, “Fıtrat değişir sanma! Bu kan yine o kandır…”notuyla, Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin dikkat çekici bir fotoğrafı paylaşıldı.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ‘Milliyetçilik ve Kuvay-i Milliye’ye ilişkin açıklamalarda bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılaçdaroğlu’na kalpaklı fotoğrafla yanıt verdi.
Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) sosyal medya hesabından Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin bir fotoğrafı “Fıtrat değişir sanma! Bu kan yine o kandır…”notuyla paylaşıldı.
Bahçeli’nin Kuvayi Milliye’yi temsil eden kalpağı giymesi, Kılıçdaroğlu’nun kendisine ve partisine yönelik yaptığı eleştirilere bir cevap olarak yorumlandı.
Bahçeli, fotoğrafta arapça “Allah” kelimesinin yazılı olduğu bir tablonun önünde yer alırken, karede ibrikler de yer aldı.

Hakkında Aziz Dağtekin

1960 yılında Elazığ'da doğdu. Öğrenimini İstanbulda tamamlayarak gazetecilik mesleğine 1983 yılında başladı. sırasıyla Hergün, Bulvar, Hürriyet ve Türkiye Gazetelerinde muhabirlik ve yazı işleri kadrolarında görev aldı. Basın sektöründen 2006 yılında emekli oldu. Halen idare yeri Adana olan ve Ulusal yayın yapan Netinternet, Ekonet Haber, Eko İntenet Haber sitelerinde Genel Yayın Yönetmenliği ve ekonomi ile alakalı yazı ve yorumlar yazmaktadır. Gazetecilik mesleği yanısara sigortacılık, pazarlama ve finans sektöründe üst düzey yöneticiliklerde bulundu. Sırasıyla İhlas Barter ve Turk Barter'da franchise ve bölge müdürlüğü görevlerinde yer aldı. 2005 yılında Turk Barter'dan ayrılarak Anadolu Barter'ı kurdu. Halen 13'e yakın şubesiyle faaliyet gösteren Anadolu Barter'ın Yönetim Kurulu Başkalığını yürütmektedir. Evli ve 2 çocuk babası olan Gazeteci-Yazar Aziz Dağtekin halen Basın Konseyi üyesi ve Adana'da Kurulu bulunan Çukurova Güreş Vakfı ile Elazığlılar Kültür ve Dayanışma Derneğinin de kurucu üyesidir.

Göz Atmak İster misiniz?

Bakan Tekin: Öğretmen atamaları ilk kabine toplantısında açıklanacak

Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Adana’daki temasları kapsamında okul ziyaretlerinde bulunuyor. Bakan Tekin Anadolu Barter …

Bir yanıt yazın