Atakent Muhtar Adayı İnanlı: Kişilerle değil, hizmetlerimizle yarışacağız

Yüreğir İlçesine bağlı Atakent Mahallesi’nde Yakup İnanlı rüzgarı esiyor.  “Kişilerle değil, hizmet ve projelerimizle geliyoruz” diyen Atakent Mahallesi Muhtar Adayı emekli işadamı Yakup İnanlı, ”Hizmet için sen ben yok biz varız anlayışı ile hizmetin en iyisini yapmaya geliyoruz.” dedi.

Atakent’i Yüreğir’in örnek mahallesi yapmak için aday olduğunu açıklayan Atakent Mahallesi Muhtar Adayı emekli işadamı Yakup İnanlı, “ Doğup büyüdüğüm mahalleye, mahalle halkımızla birlikte hizmet vermeye geliyoruz. Atakent gelişimizle birlikte hizmete doyacak.” diyerek açıklamalarını şöyle sürdürdü:

“İddia ediyorum. Atakent Yüreğir’in örnek mahallesi olacak. Biz ekibimizle birlikte kişilerle değil, hizmetlerle yarışarak, projelerimizi STK’lar, belediye ve Halk Eğitim, Kaymakamlık işbirliği ile Atakent Mahallemizi cazibe merkezi haline getireceğiz. Felsefemizde sen ben yok biz varız anlayışı hakim olacak . İddia ediyorum gelişimizle mahalle halkımız hizmete doyacaktır. Kuracağımız Alo Muhtar hattı ile muhtarlık makamını 7/24 erişilebilir hale getireceğiz. Özet olarak mahallemizi hep beraber sen ben, ayırımı yapmadan birlikte yöneteceğiz.”

Başarının boş duranın ve laf üretenin değil, hizmet için koşuşturanın hakkı olduğuna inandığını dile getiren Atakent Mahallesi Muhtar Adayı emekli işadamı Yakup İnanlı, muhtarlık yönetim kadrosunda Abdullah Ertok, Özgür Asiltürk, Kubilay Bolat, İsmail Işık, Kader Uymaz, Adem Öztürk, Tuncay Tokolan’ın yer aldığı belirterek “12 bin nüfuslu mahallemize en az bir taziye evi, modern bir kütüphane, Gençlik merkezi, Yöresel Lezetler Pazarı, spor Kulübü, Halı saha, Peyzaj çalışması aşevi, kapalı semt pazarı kazandırmak istiyoruz. Bu da mahalle sakinlerimizin bize sağlayacakları destek ve verecekleri oylarla mümkündür.” diye konuştu.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Hollanda’da Kur’an-ı Kerim’e çirkin saldırı!

Hollanda’da İslam karşıtı ırkçı grubun lideri Edwin Wagensveld, Kur’an-ı Kerim’e yönelik çirkin saldırısı nedeniyle gözaltına …

Bir yanıt yazın