Elon Musk: Gelecek yıl TEKNOFEST’e bizzat katılmak istiyorum

Tesla ve SpaceX’in Üst Yöneticisi Elon Musk, gelecek yıl TEKNOFEST’e bizzat katılmayı ve Türkiye’deki yatırım fırsatlarını görüşmeyi dört gözle beklediğini söyledi.
Tesla ve SpaceX’in Üst Yöneticisi Elon Musk, X sosyal medya hesabında, Türkiye’nin en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST’e ilişkin paylaşımda bulundu.

TEKNOFEST’ten görüntülerin yer aldığı bir videoyu paylaşan Musk, festival kapsamındaki yarışmalara katılan tüm takımları tebrik etti.

“Gelecek yıl TEKNOFEST’e bizzat katılmak istiyorum”

Musk, kendisini TEKNOFEST’e davet eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür ederek, “Gelecek yıl TEKNOFEST’e bizzat katılmayı ve Türkiye’deki yatırım fırsatlarını görüşmeyi dört gözle bekliyorum.” ifadesini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kendisini davet etmişti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Birleşmiş Milletler (BM) 78. Genel Kurulu’na katılmak üzere geçen hafta gittiği New York’ta ikili görüşmeleri kapsamında Elon Musk’ı da kabul etmişti.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı’ndan kabule ilişkin yapılan açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye’nin uzay programı kapsamında atılan ve atılacak adımlarda SpaceX ile iş birliği imkanlarının doğabileceğini belirterek, Musk’ı TEKNOFEST’e davet etmişti.

 

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, 8 Mart’ta Türkiye’nin kredi notunun yükseltilmesinin devamı niteliğinde bir karar …

Bir yanıt yazın