Yasağın kapsamı genişliyor! Araçta da artık sigara içilmeyecek!

Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD’ye hareket etmeden önce Atatürk Havalimanı’nda açıklamalarda bulundu. Sigara yasağına da değinen Erdoğan, “Şimdi bakıyorum, takside aracı kullanan sigara içiyor. Yazılı kayda girmek suretiyle şoför de arkada oturan da sigara içemeyecek. Bu işin üzerine çok daha sıkı bir düzeyde gideceğiz” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, New York’a hareketinden önce Atatürk Havalimanı’nda basın toplantısı düzenledi.

Burada önemli açıklamalarda bulunan Erdoğan, sigara yasağına ilişkin de konuştu. “Şimdi bakıyorum, takside aracı kullanan sigara içiyor” diyen Erdoğan şu sözleri kaydetti:

“İşaret ediyorum ayıptır diyorum. Yazılı kayda girmek suretiyle şoför de arkada oturan da sigara içemeyecek. Bu işin üzerine çok daha sıkı bir düzeyde gideceğiz. Ben hala paket toplamayı bırakmadım. Bu noktada medya bize yardımcı olması lazım. Bir de elektronik sigara hikayesi var. Elektronik sigara neymiş dudak alışkanlığıymış zararı yokmuş. Onda da nikotin var. Gümrükte de bazı sıkıntılar var. Çok daha yoğun bir savaşın içine girip onlara da çok daha yüksek vergiler koyarak işi çözeceğiz. Nargile konusunda da mücadelemiz sürecek. Nargile sigaradan daha zararlıdır.”

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Bakan Tekin: Öğretmen atamaları ilk kabine toplantısında açıklanacak

Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Adana’daki temasları kapsamında okul ziyaretlerinde bulunuyor. Bakan Tekin Anadolu Barter …

Bir yanıt yazın