Ankara’daki köpek katliamcılarının görüntüleri ortaya çıktı

Ankara’da yedikleri tavuk etinden zehirlenen 13 sokak köpeğinin ölümüyle ilgili başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan şüphelilerin sayısı 3’e yükseldi. L.Ö.’nün M.D. ve A.G.’ye köpekleri zehirlemeleri için para verdiği öğrenildi.

Alınan bilgiye göre, Yenimahalle Emniyet Müdürlüğü Suç Araştırma Büro Amirliğince Batıkent semtinde sokak köpeklerinin zehirlenerek öldürüldükleri iddialarını soruşturmak üzere kurulan özel ekibin çalışmaları sürüyor.

Bu kapsamda polis ekipleri, köpeklerin öldüğü yeri gösteren çevredeki binaların güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Görüntülerden, 8 Nisan’da saat 18.00 sularında beyaz renkli, plakası belirlenemeyen bir minibüsle bölgeye gelen 3 kişinin, ellerinde beyaz poşetlerle köpeklerin olduğu noktaya doğru gittikleri tespit edildi.

GÖZALTINA ALINANLARIN SAYISI 3’E YÜKSELDİ

Çalışma sonucu kimlik bilgileri tespit edilen şüphelilerden L.Ö. yakalandı. Devam eden çalışmalar kapsamında diğer 2 şüpheli M.D. ve A.G. de gözaltına alındı. Böylece olayla ilgili gözaltına alınanların sayısı 3’e yükseldi.

KÖPEKLERİ ZEHİRLEMELERİ İÇİN PARA VERMİŞ

Sebze halinde balıkçılık yapan ve aynı mahallede oturan L.Ö.’nün köpeklerden rahatsızlık duyduğu, bu nedenle de oto yıkamacılığı yapan M.D. ve A.G.’ye köpekleri zehirlemeleri için para verdiği iddia edildi. Gözaltına alınan şüpheliler, sağlık kontrolünden geçirildikten sonra polis merkezine götürüldü. Emniyet Müdürlüğü’ne götürülen şüphelilerin, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecekleri bildirildi.

L.Ö’nün oto lastikçisinde, M.D. ile A.G’nin ise oto yıkamacısında çalıştığı, şüphelilerden L.Ö’nün hakkında tehdit suçundan 2, M.D’nin hakkında kasten yaralamadan 3, mala zarar vermekten 1, A.G’nin hakkında ise dolandırıcılık ve suç eşyası satın almaktan birer suç kaydı olduğu iddia ediliyor

ELLERİNDE BEYAH POŞETLE GELDİLER

Bu arada şüpheli 3 kişinin, kullandıkları beyaz renkli kapalı kasa minibüsle ellerinde beyaz poşetle tavuk etlerini olay yerine getirdikleri güvenlik kamerası görüntülerine de yansıdı.Ankara’nın Batıkent ilçesinde 16 köpeği zehirleyerek katleden Levent Ö., Musa D. ve Aydın G.’nin görüntüleri ortaya çıktı. Ankara’nın Batıkent ilçesinde zehirli tavuk etinden yiyen köpekler telef oldu.

GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Köpekleri zehirledikleri öne sürülen Levent Ö., Musa D. ve Aydın G.’nin görüntüleri ortaya çıktı. Şahısların zehirli etleri taşıdıkları anlar saniye saniye kaydedildi.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Aleviler İstanbul’a afişler astı: Kılıçdaroğlu’nu sırtından hançerleyenlere oy yok

CHP’deki kurultay sonrasında eski genel başkan Kemal Kılıdaroğlu destekçileri, mevcut yönetim ve Ekrem İmamoğlu’na yönelik …

Bir yanıt yazın