Angelina Jolie’yi gören Mardinli elini öpünce…

Hollywood’un en renkli simalarından; BM İyi Niyet Elçisi Angeline Jolie, Mardin’in Midyat İlçesi’nde Suriye ve Iraklı mültecilerin kampını ziyaret etmek üzere akşam saatlerinde özel uçakla Mardin’e geldi. Mardin sokaklarını ve çarşısını gezen Jolie’yi çok şaşırtan bir olay yaşandı.

ELİNİ ÖPÜP BAŞINA KOYDU

Angeline Jolie, bu sabah Mardin’e inmesinin ardından gezdi, alışveriş yaptı. yoğun bir ilgiyle karşılaşan Jolie, bir Mardinlinin kendisine doğru yöneldiğini görünce, selam vererek “Memnun oldum” dedi. Mardinli ise Jolie’nin uzattığı eli öpüp başına koydu.

Ürdün’de bulunduğu belirtilen Angelina Jolie, özel uçağıyla Mardin Havaalanı’na saat 20.10 sıralarında indi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile BM Mülteciler Yüksek Komiseri Antonio Guterres’in 20 Haziran Mülteciler Günü nedeniyle bugün Mardin’in Midyat İlçesi’nde Suriye ve Iraklıların kaldığı AFAD Geçici Barınma Merkezi’ne yapacakları ziyarete dünyaca ünlü sinema sanatçısı ve BM İyi Niyet Elçisi Angelina Jolie de katılacak.

ANGELINA JOLIE MARDİN SOKAKLARINDA-FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYINIZ

ANGELINA JOLIE’Yİ VALİ YARDIMCISI KARŞILADI

Sıkı güvenlik önlemleri alınırken, gazetecilerin görüntü almasına izin verilmedi. Hürriyet’in haberine göre, Angeline Jolie, VIP’de Vali Yardımcısı Ali Gürtuna tarafından karşılandı.

ZIRHLI ARAÇLARLA HAVALİMANINDAN ALINDI

BM’ye ait zırhlı araçlar tarafından havalimanından alınan Jolie, sıkı güvenlik önlemleri altında Mardin’de konaklayacağı Hilton Oteli’ne götürüldü.

ÇOCUKLARA OYUNCAK GÖTÜRECEK

Jolie’nin beraberinde mülteci çocuklara vermek üzere oyuncaklar getirdiği öğrenildi. Jolie’nin getirdiği oyuncaklar Mardin Valiliği’ne ait araçlarla uçağından alındı.

ERDOĞAN’LA BİR ARAYA GELECEK

Geceyi Mardin’de geçirecek olan Jolie, bugün Midyat’taki kampa giderek sığınmacılarla görüşmelerde bulunduktan sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bir araya geleceği belirtildi.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Galatasaray’da Muslera ile anlaşma sağlanamadı

Galatasaray, tecrübeli kaleci Fernando Muslera’nın sözleşmesini uzatmak için çalışmalarını sürdürürken bir süredir devam eden görüşmelerden …

Bir yanıt yazın