AK Parti’den mazbata itirazı!

AK Parti itiraz sonuçlanıncaya kadar mazbata verilmemesi için İstanbul İl Seçim Kurulu’na başvuruda bulundu.
AK Parti, İstanbul’da itiraz sonuçlanmadan mazbata verilmemesi için İl Seçim Kurulu’na başvurdu. AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak başvurunun ardından açıklamalarda bulundu.
Şenocak, “Tüm sonuçlar açıklanana kadar İstanbul’daki mazbatanın düzenlenmemesi noktasında İl Seçim Kuruluna itirazımı gerçekleştirdik. Kanunun bize tanımış olduğu hakkı kullanarak böyle bir talepte bulunduk. Şimdi Yüksek Seçim Kurulunun vereceği karara kadar İstanbul’daki mazbatanın düzenlenmemesini il seçim kurulundan talep etmiş olduk Oyların tümü sayılabilmiş olsaydı, biz inanıyoruz ki ilk akşam sonuç bizim lehimize sonuçlanmış olurdu. Seçimlerin iptali, yenilenmesini sağlarsak biz de süreci milletimizle en iyi şekilde, en şeffaf şekilde yöneteceğimizi düşünüyoruz” dedi.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, 8 Mart’ta Türkiye’nin kredi notunun yükseltilmesinin devamı niteliğinde bir karar …

Bir yanıt yazın