AK Parti’den Erdoğan-Gül görüşmesine bomba yorum!

NESRİN YILMAZ
İNTERNETHABER-ANKARA

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, TBMM’de Cemil Çiçek’in odasında yaklaşık 50 dakika süren bir görüşme gerçekleştirdi.

Taraflar görüşmeye ilişkin bir açıklama yapmazken AK Parti Çanakkale milletvekili Bülent Turan görüşmelerin konusunun son günlerdeki siyasi ortam olduğunu söyledi.

AK Parti Çanakkale milletvekili Bülent Turan’ın internethaber’den Nesrin Yılmaz’a yaptığı açıklamalar şöyle:

TÜRKİYE’NİN YAŞADIKLARI ORTADA

Sayın Gül ile Cumhurbaşkanımızın arkadaşlığı AK Parti’den çok daha eski yıllara dayanır, birçok konuda zaman zaman bir araya geldiklerini, değişik konularda istişare yaptıklarını biliyoruz. Son süreçte Türkiye’nin yaşadıkları ortada, bu konularla ilgili istişare yapmalarından daha doğal bir şey olamaz diye düşünüyorum.

BU GÖRÜŞME BİR BAŞLANGIÇTIR

Sayın Cumhurbaşkanımızın Sayın Gül’le bir araya gelmiş olması benzer görüşmeler için bir başlangıçtır. O yüzden ben bu görüşmenin sırada ve her zaman yapılabilecek bir görüşme olduğunu düşünüyorum.

TECRÜBE PAYLAŞIMI OLACAKTIR

Seçimler bitti, Türkiye için görüşmeler yapılacaktır, bununla ilgili tecrübe paylaşımları olacaktır, karşılıklı değerlendirmeler olacaktır. Sayın Gül bir önceki Cumhurbaşkanımızdır. Onunla Türkiye siyasetinin geleceğine dair söyledikleri kıymetlidir, Sayın Cumhurbaşkanımızın kendisini dinliyor olması bir kıymettir, biz istişare kültürüne inanan insanlarız, istişarenin olduğu yerde bereket olur, huzur olur. 

KİTAPLA İLGİLİ KONUŞMUŞ OLABİLİRLER Mİ?

AHMET SEVER’İN SİCİLİ SORUNLU

Ahmet Sever’in bu ilk vukuatı değil, bu konudaki sicili sorumlu bir sicil. Dolayısıyla Ahmet Sever’in kitabından yola çıkarak böyle önemli iki kadim dostu konuşuyor olmayı doğru bulmuyorum, kitabın bu görüşmeye katkısı olduğunu düşünmüyorum.

 

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

MHP İl Başkanı Kanlı: Karalar, CHP’li kardeşlerimizin de kardeşi olamaz

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı CHP’li Zeydan Karalar’ın toplumda …

Bir yanıt yazın