Ak Parti Adana İl Başkanlığına Bilici mi geliyor?

Adana’da seçimi kaybeden Cumhur ittifakının adayları seçmenler tarafından sorgulanırken AK parti İl Başkanlığına Mehmet Ali Bilici’nin adı geçiyor.

“Seyhan ve Çukurova ilçelerini alan şeçimin galibi olurdu” diyen  Cumhur İttifakı taraftarları Hüseyin Sözlü’nün yalnız bırakıldığına dikkat çekerek, Çukurova’da Alper Pişkin’in, Seyhan’da ise Ak Parti’den sevilen birisinin aday gösterilmesi gerektiğini belirterek, “İl Başkanlığı döneminde bir cok seçimi başarı sayılmayacak şekilde tamamlayan  Fikret Yeni’nin aday gösterilmesi son derece yanlıştır. Belediye işi bir gönül işi olduğu kadar sevilme ve proje üretme işidir. Bu ince nükteler dikkate alınmadığı için Cumhur İttifakının yanlış aday seçimi iki ilçede olduğu gibi büyükşehirde de yenilgiyi beraberinde getirmiştir.” dediler.

Ak Parti Adana İl Başkanlığına toparlayıcı, kucaklayıcı bir abiye ihtiyaç olduğunu öne süren bazı Ak Partililer,”Aytac Durak bey ile girdiği seçimi bin beşyüz oy fark ile kaybeden  uzman siyasetçi ve iş adamı Mehmet Ali Bilici il başkanlığı görevine atanmalıdar. Bilici’nin siyasi tecrübesi ve iş adamı kimliği partimize yeni bir heyecan getireceği gibi, küskünlükleri ve kırgınlıkları da ortadan kaldıracağına inancımız tamdır”diye konuştular.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

MHP İl Başkanı Kanlı: Karalar, CHP’li kardeşlerimizin de kardeşi olamaz

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı CHP’li Zeydan Karalar’ın toplumda …

Bir yanıt yazın