Adem Baskın, “Vaatler için değil, hizmet için varız”

Adana’nın Yüreğir İlçesine bağlı PTT Evleri Mahallesi muhtar adayı Adem Baskın’a sevgi ve ilgi çığ gibi büyüyor. Seçim çalışmalarını gece gündüz demeden aralıksız sürdüren PTT Evleri Mahallesi Muhtar adayı Adem Baskın, “Vaatler için değil, taleplerinizi yerine getirebilmek adına daha yaşanabilir bir PTT Evleri mahallesi için varız.” dedi.

Muhtarlık işinin bir gönül ve hizmet işi olduğunu, gençliğinden beri PTT Evleri Mahallesi’nin sorunlarını çok iyi bildiğini, sorunların çözümü konusunda da projelerinin olduğunu dile getiren PTT Evleri Mahallesi Muhtar adayı Adem Baskın, göreve geldiklerinde mahallerinin modern ve belediye hizmetlerinden fazlasıyla istifade edebilecek bir mahalle haline getireceklerini söyledi.

“Biz gelmedik ne mevki ne de makam için biz geliyoruz PTT Evlerine hizmet için” sloganıyla projelerini açıklayan muhtar adayı Adem Baskın özetle şunları söyledi:

“Muhtarlar, yerel yönetim birimlerinde mahallelerden sorumlu kişilerdir. Bildiğiniz gibi ikamet, nüfus, vergi ilanı, seçim düzenlemeleri, sosyal etkinlik, sağlık hizmetleri, eğitim hizmetleri, güvenlik hizmetleri muhtarlar öncülüğünde gerçekleştirilir.  Bu nedenlerle muhtarlık önemli bir meslektir. İnsanların sorunlarıyla ve insani değerlerle yakından ilgilenmek ve bütün vaktini bu iş için harcamak büyük fedakarlıktır. Bu fedakarlıkları da yerine getirecek genç dinamik kadrolara ihtiyaç vardır. 

Biz genç ve dinamik bir adayınız olarak, PTT Evleri Mahallesine, yüzme havuzları, sağlık komplekslerini, çocuk oyun alanlarını, kapalı semt pazarını inşa edilmesine öncülük edeceğimiz gibi asfaltsız sokak bırakmayacağımızı, mahallenin tamamına eşit hizmet götüreceğimizi vaat ediyoruz. Özet olarak mahallemizin sakinlerine şöyle sesleniyoruz.

Özgür bir mahalle için seçimini Adem Baskın’dan yana yap! Temiz bir çevre için seçimini Adem Baskın için yap! Mahallenin muhtarı, fedakarlıktır her anı! Mahallemiz için el ele verme vakti! Mahallemiz için gönüllerimizi birleştirelim! Daha da gelişmiş bir mahalle için oyunu Adem Baskın’a ver! Mahallemiz yuvamızdır, Adem Baskın adayınızdır! Doğruluk ve dürüstlük servetimiz olsun, adayımız Adem Baskın muhtar olsun!”

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, 8 Mart’ta Türkiye’nin kredi notunun yükseltilmesinin devamı niteliğinde bir karar …

Bir yanıt yazın