Bahçeli’nin klasik otomobiliyle Ankara’yı gezdiği anlar

Klasik araba tutkusuyla bilinen MHP Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin klasik otomobiliyle Ankara caddelerini gezdiği anlar, MHP’nin resmi sayfasından yeniden paylaşıldı. Videoda Bahçeli, otomobili sürerken, arka fonda ise Ferdi Tayfur’un ‘Bu bana yeter’ şarkısı çaldı.
Tarihi seçimlerin geride kaldığı Türkiye’de yeni dönem başladı..

Yoğun tempolu günlerin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni kabinesiyle ‘Türkiye Yüzyılı’ndaki çalışmalarına başladı..

En yaşlı üye olarak geçici TBMM Başkanı olan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, görevini seçilen TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş’a devretti.

TBMM’deki devir teslim törenin ardından MHP’nin resmi sosyal medya hesabından bir paylaşım yapıldı..

Türk siyasetinin en renkli isimlerinden biri olan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin ‘Volvo’ marka klasik otomobiliyle Ankara’yı gezdiği anlar yeniden paylaşıldı..

Zaman zaman sert çıkışları ile gündeme gelen Bahçeli’nin en bilindik özelliklerinden biri yüzük, tesbih ve klasik araba tutkusu…

Klasik arabasıyla yollarda
Büyük tutku ile bağlı olduğu klasik arabasıyla Ankara’da tur atan MHP liderinin o renkli anları MHP, “Bu bana yeter” notuyla yayınladı.

Ferdi Tayfur’un ‘Bana yeter’ şarkısını dinledi
Bahçeli’nin 06 TCD 009 plakalı klasik otomobili ile Ankara caddelerinde gezdiği videoda Ferdi Tayfur’un ‘Bu bana yeter’ şarkısı çaldı.

Bahçeli, otomobilini kendi sürerken parmağındaki yüzük, elindeki tespih ve dikiz aynasında nazar boncuklu muska ise dikkat çekti.

En sevdiği şarkı
Bahçeli’nin sevdiği sanatçılardan biri olan Ferdi Tayfur’un şarkısında “Bana yurdumun bir köşesinde bir çadırlık yer verin bana yeter.” ifadeleri yer alıyor.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Suphiye Orancı’nın cezaevi arkadaşı tek tek itiraf etti

Duygu Nebioğlu’nun Metin Akpınar’a açtığı babalık davasının ardından anne Suphiye Orancı sessizliğini korurken o dönem …

Bir yanıt yazın