Şaka gibi! Özdağ, Kemal Kılıçdaroğlu’na desteğini açıkladı

Zafer Partisi Lideri Ümit Özdağ, Cumhurbaşkanlığı seçiminde Millet İttifakı’nın adayı olan Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekleyecek.
Türkiye, 14 Mayıs’taki büyük seçimlerin ikinci tura kalmasıyla birlikte 28 Mayıs’ta yeniden sandığa gitmeye hazırlanıyor.

Siyasi arena en hararetli günlerini geçirirken, ikinci tur çalışmaları da süratle devam ediyor.

Bu kapsamda 5,17 oy oranına sahip olan ATA İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı olarak gösterilen Sinan Oğan, ikinci turda Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleyeceğini açıkladı.

Bu kez gözler Zafer Partisi Lideri Ümit Özdağ’a çevrildi.

Sinan Oğan’ın açıklamasının ardından “benim kararımı bekleyin” duyurusunda bulunan Özdağ, Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştü.

Kulislerde Ümit Özdağ’ın 6’lı masanın diğer üyeleri tarafından pek de hoş karşılanmadığı konuşulurken, Özdağ İçişleri Bakanlığı’na soyundu.

Son attığı tweet’inde kendisine “İçişleri Bakanı” unvanını veren Özdağ’ın, Kemal Kılıçdaroğlu’ndan bu yönde bir talepte bulunduğu biliniyor.

Öte yandan Ümit Özdağ’dan beklenen açıklama an itibarıyla geldi.

Görüşmeler sonrasında kamera karşısına geçen Ümit Özdağ, muhalefetin Cumhurbaşkanı adayı olan Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekleyeceğini açıkladı.

Ümit Özdağ’ın açıklamalarından satır başları;

Kemal Bey ile görüştük Kemal Bey net bir şekilde sığınmacıların vatanlarına dönmesi gerektiğini söyledi. Bu politikanın detaylarını konuştuk. Ve Zafer Partisi’nin önermiş olduğu bir sene içerisinde uluslararası hukuka uygun dönen Suriyelilerin Suriye’de güvenliğini sağlayacak ama Türk ekonomisinin üzerindeki büyük yükü de kaldıracak, uyuşturucu çetelerini sokaklarımızdan çözecek bir model üzerinde kendisi ile fikir birliğine vardık. Bundan dolayı da Zafer Partisi olarak Kılıçdaroğlu’nu destekleme kararı verdik.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Aleviler İstanbul’a afişler astı: Kılıçdaroğlu’nu sırtından hançerleyenlere oy yok

CHP’deki kurultay sonrasında eski genel başkan Kemal Kılıdaroğlu destekçileri, mevcut yönetim ve Ekrem İmamoğlu’na yönelik …

Bir yanıt yazın