CHP’li belediyeler oy vermeyen depremzedelerin çadırlarını söküyor!

CHP’liler, Cumhurbaşkanlığı seçiminde Kemal Kılıçdaroğlu’na çok oy vermeyen depremzedeleri cezalandırmaya devam ediyor.

Türkiye, 6 Şubat 2023 tarihinde asrın felaketini yaşadı. 50 binden fazla kişi hayatını kaybederken, 11 ilde binlerce bina yıkıldı.  Depremzedelere yurdun dört bir yanından yardımlar gönderildi. Tüm ülke seferber oldu.

Devletin bütün imkanlarını sunduğu bölgeye yardım eden bazı kişilerin gerçek yüzü ise 14 Mayıs seçiminden sonra ortaya çıktı. Depremzedelerin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a güvenip oy vermesi Millet İttifakı’nın destekçilerini kızdırdı. Bu durum skandal olayların yaşanmasına neden oldu.

Belediyeler depremzedeleri cezalandırdı

Önce CHP’li Tekirdağ Belediyesi’nin otellere yerleştirdiği depremzedeleri sokağa atmak istemesinin ardından bu kez de bir benzer durum depremin merkezinde yaşandı.

Kahramanmaraş’ın Öksüzlü köyüne kurulan çadırda yaşayan depremzedelerin kullanması için verilen erzakların bulunduğu çadır, oy vermedikleri için toplandı.

Yiyecek, içecek ihtiyacını buradan karşılayan depremzedelerin kullandığı çadırın kaldırılmasından sonra erzaklar açık alanda kaldı.

“Tüm erzaklar ıslanacak”

Yaşananlara tepki gösteren depremzede kadın, şunları söyledi:

Utanmadan gelip kaldırıyorlar. Bir aylığına vermişler. Birkaç saat sonra yağmur yağacak ve tüm erzaklar ıslanacak. Utanmıyorlar..

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Tokat beşik gibi! Son 24 saatte 50’den fazla sarsıntı meydana geldi

Tokat’ta son 24 saatte en büyüğü 5.6 büyüklükte 50’den fazla sarsıntı yaşandı. İçişleri Bakan Yardımcısı …

Bir yanıt yazın