Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren Hattı açıldı ama birileri buna hizmet diyemiyor!

Ankara ve Sivas arasında seyahat süresini 2 saate düşürecek YHT hattının bugün hizmete girmesiyle Türkiye gurur dolu bir günü yaşarken, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun, “Hızlı tren hizmet değil.” ifadeleri akıllara geldi.

Türkiye, heyecanın yüksek olduğu tarihinin en önemli seçimlerine hazırlanıyor. Adaylar halk buluşmalarını sürdürürken, AK Parti cephesinde ise bir yandan seçim programları devam ediyor bir yandan da dev eserlerin açılış törenleri düzenleniyor.

Her alanda hayata geçirilen projeler, adeta göğüs kabartıyor. Bunlardan biri de bugün hizmete sunuldu. Vatandaşlar tarafından sıkça tercih edilen ve ulaşımı kolaylaştıran yüksek hızlı trenler, talep doğrultusunda yeni hatlarıyla büyük bir kolaylık sağlıyor.

ANKARA-SİVAS YHT HATTI HİZMETTE

Ulaşım ağına sınıf atlatan projelerin başında yer alan YHT hatlarına bir tane daha kazandırıldı. Hem ekonomik hem konfor ve zaman konusunda büyük bir imkan sağlayan hızlı trenlerle bugün 13 ile ulaşım sağlanıyor. Son olarak bugün, bağlantı noktalarını artırmak amacıyla yapımına başlanılan Ankara- Sivas YHT Hattı devreye alındı.

Böylelikle, Saatte 250 kilometre hıza uygun olarak hayata geçirilen yeni hat ile birlikte 12 saat süren demir yolu seyahat süresi 2 saate düşürülmüş oldu. Hat ile 1 milyon 400 bin kişiye hızlı trenle seyahat etme imkanı bulacak.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Hollanda’da Kur’an-ı Kerim’e çirkin saldırı!

Hollanda’da İslam karşıtı ırkçı grubun lideri Edwin Wagensveld, Kur’an-ı Kerim’e yönelik çirkin saldırısı nedeniyle gözaltına …

Bir yanıt yazın