Adıyaman’da depremzede vatandaşlardan Kemal Kılıçdaroğlu’na tepki

Adıyaman’da bir vatandaş, hayatını kaybeden depremzedelerin mezarını ziyaret eden Kemal Kılıçdaroğlu’na “Bu Fatiha okumayı bilmiyor ki, sen buna neden Fatiha okutturuyorsun?” sözleriyle tepki gösterdi.

Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Ramazan bayramı nedeniyle Adıyaman’a gitti.

Kılıçdaroğlu beraberindeki heyetle birlikte depremde hayatını kaybeden vatandaşların mezarlarını ziyaret etti.

Mezarlık ziyaretinde olay çıktı

Kılıçdaroğlu mezarlık ziyaretini gerçekleştirdiği anda dikkat çeken bir olay yaşandı. Kılıçdaroğlu ve beraberindeki heyet depremzede vatandaşlar için Fatiha okumak istedi.

“Bu Fatiha okumayı bilmiyor ki…”

O anlarda bir vatandaş, “Bu Fatiha okumayı bilmiyor ki, sen buna neden Fatiha okutturuyorsun?” diyerek tepki gösterdi. Mezarlıkta bulunan diğer vatandaşlardan bazıları da şahsa, “Terbiyesizlik yapma” sözleriyle cevap verdi. Medyascope’tan Ayşegül Karagöz’ün aktardığına göre yaşananların ardından duasını tamamlayan Kılıçdaroğlu, mezarlara karanfil bıraktıktan sonra bölgeden ayrıldı.

“Millet enkazın altındayken neredeydin Kemal Bey”

Öte yandan mezarlıkta diğer vatandaşlar da Kılıçdaroğlu’na tepkiliydi. Bir vatandaşın, “Millet enkazın altındayken neredeydin Kemal Bey, mezarlığa karanfil bırakmakla olmuyor. Ben 37 tane canımı verdim toprağa, niye bir taneniz yoktu.” sözleri dikkat çekti.  Yaşananların ardından Kemal Kılıçdaroğlu’ndan bir açıklama geldi.

Kılıçdaroğlu açıklama yaptı: Benim hakkım varsa helal ettim

Kılıçdaroğlu, “Mezarlıkta acılı insan her şeyi söyleyebilir, yapabilir; acısına vermek gerekir. Bugün bunları konuşmayalım, kayıplarımızı hakkıyla analım. Lütfen o insanımızı da ifşa edecek şeyler yapılmasın, özellikle sosyal medyada sorumlu davranalım. Benim hakkım varsa ben helal ettim.” dedi.

Adıyaman'da depremzede vatandaşlardan Kemal Kılıçdaroğlu'na tepki

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Tokat ve çevresinde hissedilen 5.6 şiddetinde deprem!

AFAD, Tokat Sulusaray’da 5,6 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu. Sarsıntı çevre illerde de hissedildi. Deprem …

Bir yanıt yazın