Yapma ya? Nereden bulmuş bu kadar parayı! CHP’li Tekin’den özel jet açıklaması!..

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, Kemal Kılıçdaroğlu’nun özel jetle Adıyaman’ı ziyaret etmesinin tartışma konusu olmaması gerektiğini savunarak “Biz kendi imkanlarımızla, paramızla kiralıyoruz. Atla mı gidecektik? Ne yapacaktık” dedi.

Her fırsatta yaptığı paylaşımlarla halktan biri olduğunu göstermeye çalışan CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz günlerde özel jetle Adıyaman’a gitti.

Kemal Kılıçdaroğlu ve 6’lı masa liderleri, Adıyaman’da Saadet Partisi Aşevi Çadırı’nda iftara katıldı.

Evinde çektiği videolarla mütevazı bir hayat portresi veren Kemal Kılıçdaroğlu, saatinin 12 bin dolar olduğu öğrenilen özel jeti kullanması nedeniyle eleştirilerin hedefi oldu.

CHP’li Gürsel Tekin’den özel jet açıklaması

Katıldığı bir canlı yayın da gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Tekin, Kılıçdaroğlu’nun Adıyaman’a özel jetle gitmesi tartışmalarına da değindi.

“Kendi paramızla kiralıyoruz, atla mı gidecektik”

Kılıçdaroğlu’nun jeti kendi parasıyla kiraladığını savunan Tekin, şu ifadeleri kullandı: Sayın genel başkanımızın aynı gün 2-3 ile giderken zaman zaman uçak kullanması yeni bir durum değildir. Önümüzdeki günlerde de kullanacağız. Ama bu devletin uçağı değil. Biz kendi imkanlarımızla, paramızla kiralıyoruz. Atla mı gidecektik? Ne yapacaktık!

“Bir günde 3-4 toplantıya yetişeceksiniz, elbette ki uçak kullanacaksınız”

Bizim CHP’li seçmenlere de şunu söylemek isterim, Sayın genel başkanımızın tutumlu davranışı, hakkaniyeti hiç tartışma konusu olmaması gereken bir insandır. Bir kampanya yapıyorsunuz, kaldı ki tatile gitmiş olsa eyvallah. Kampanya için deprem bölgesine gideceksiniz, aynı gün 3-4 tane toplantıya yetişeceksiniz. Elbette ki uçak kullanacaksınız. Bu bir tartışma konusu olmaz.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Türkiye 23 Nisan’ın 104. yılını coşkuyla kutluyor!

Kurtuluş Savaşı’nın fitili ateşleyen ve Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerinin atılmasını sağlayan Büyük Millet Meclisi, Mustafa Kemal …

Bir yanıt yazın