Esrarengiz uçan kırmızı renkli cisim yeni bir depremin habercisi mi?

Türkiye’de çok esrarengiz olaylar yaşanmaya devam ediliyor. Bu gece saat 22.00 sıralarında havada ıslık çalarak uçan kırmızı renkli esrarengiz cisim korku saçtı.

Deprem ile ile gelen korku ve panik halkı sokaktan evlerine girişi engellerken, birçok deprem senaryosunun da yeniden canlanmasına yol açtı. ABD savaş gemisi, uzaydan gönderilen nötrün yüklü çubuklar, yok denizaltılarla yapay deprem söylentilerine bu kez saat 22.00 sıralarında havada ıslık çalarak  uçan kırmızı renkli cisim yeni bir korku ve paniğe yol açtı.

Yeni bir şehir efsanesinin canlanmasının yolunu açacak olan bu hayalet ve esrarengiz kırmızı cisim ne olduğu konusunda henüz bir açıklama yapılmadı. Ancak ıslık çalarak havada uçan  kırmızı cisim Ceyhan’ın Birkent Köyü sakinlerinin de tanık olduğu bildirildi.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Türkiye 23 Nisan’ın 104. yılını coşkuyla kutluyor!

Kurtuluş Savaşı’nın fitili ateşleyen ve Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerinin atılmasını sağlayan Büyük Millet Meclisi, Mustafa Kemal …

Bir yanıt yazın