Meral Akşener’den ortak adaylık çıkışı: Bu masa noter görevi görmeyecek

CHP Milletvekili Bülent Kuşoğlu’nun “Bu masa Kılıçdaroğlu’nun adaylığı için kuruldu” cümlelerine yanıt veren Meral Akşener, “Bize söylenen o değil, bu masa noter görevi görmeyecek” açıklamasında bulundu.

Türkiye, 6 Şubat tarihinde en büyük felaketi yaşadı.

Kahramanmaraş merkezli depremin üzerinden geçen 19 gün geride kalırken, ülkenin bir gündemi de 6’lı masa ve adaylık süreci.

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, FOX TV canlı yayınında İlker Karagöz’ün sunduğu Çalar Saat programına katıldı.

Burada deprem ve siyasi gündeme ilişkin soruları yanıtlayan Akşener, ortak adaylık tartışmalarını değerlendirdi.

Ortak adayın belirleneceğini Kemal Kılıçdaroğlu’nun bizzat ilan ettiğini vurgulayan Akşener, CHP’li Milletvekili Bülent Kuşoğlu’nun “Masa, Kılıçdaroğlu’nun adaylığı için kuruldu” açıklamalarına yanıt verdi.

Kemal Kılıçdaroğlu’nun adaylığı olmadığı takdirde masanın dağılacağını belirten Kuşoğlu’na, Akşener’den “Bu masa noter değil.” tepkisi geldi.

“Kılıçdaroğlu aday olmazsa masa dağıtılacak”

Meral Akşener, açıklamasında şu ifadeleri kullandı;

Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, ortak olarak adayın belirleneceğini kendi ilan etti. Sayın Bülent Kuşoğlu, bu masa Kılıçdaroğlu’nun adaylığı için kurulduğunu betimleyen ve onun adaylığı olmadığı takdirde masanın dağıtılacağını söyledi. Bu açıklama tezkip görmedi.

“Bu masa noter görevi görmeyecek”

Bilindiği gibi Sayın Kuşoğlu, Kılıçdaroğlu’na çok yakın bir insandır. Liderler olarak o masaya otururken olan bilgimiz: Gücümüzü birleştireceğiz ve 13. Cumhurbaşkanını seçtireceğiz… Dolayısıyla o zaman rol icabı kurulmuş bir masa olur, noterlik görevi gören bir masa olur. Bu masa noter görevi görmeyecek. Bize söylenen öyle değil.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

MEB Bakanı Yusuf Tekin Adana’da açıkladı: Ebeveynler artık okula randevu ile gelecek

Adana’da düzenlenen İl Eğitim Yöneticileri toplantısına katılan Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, “Arsa var, bütçe …

Bir yanıt yazın