İki depremle yıkılan binlerce bina için başlatılan soruşturmalar sürerken, Osmaniye’de konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Sorumluların gözünün yaşına bakmayacağız” dedi.

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki iki deprem, Osmaniye’de de büyük yıkıma yol açtı.

Enkaz kaldırma çalışmalarının sürdüğü kente giden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, deprem sonrası yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler verdi.  

“1 yıl müsaade istiyoruz”

1 yıl içerisinde depremzedelerin yeni konutlarına kavuşacağını söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, yıkılan binalar için de net konuştu. 

“Vatandaşlarımızdan bize 1 yıl müsaade istiyoruz.” diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, yıkılan binalardan sorumlu olanların cezalandırılacağını yineledi.

“Kimsenin gözünün yaşına bakmayacağız”

Erdoğan, “Yaşanan can kayıplarında ihmali, kusuru veya kastı olanlar varsa bunların hesabını hukuk önünde sormak da boynumuzun borcudur. Bu konuda kimsenin gözünün yaşına bakmayacağız. Milletimiz devletine güvensin.” dedi. 

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Haydi 20-21 Nisan’da kafe ve restoranlara boykota

Restoran ve kafelerdeki fiyatların fahiş oranda artmasına tepki yağıyor. Sosyal medyada dile getirilen tepkiler dalga …

Bir yanıt yazın