İYİ Parti: Çoklu adaya asla onay vermeyeceğiz

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ‘çoklu aday’ açıklamasına İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu cevap verdi.
İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu,  İYİ Parti Genel Merkez’inde düzenlediği basın toplantısıda erken seçim tartışmalarına ilişkin açıklama yaptı.

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, yaptığı açıklamada, “Seçime şu anda tahmini 170 günlük bir süre kaldı. Bir an önce milletimizin karşısına seçim sandığının getirilmesini ortaya koyduk.

Biz, İYİ Parti olarak açık ve net bir kararın içindeyiz. 6 Nisan tarihinden sonra yapılması düşünülecek, planlanacak herhangi bir seçim tarihine asla onay vermeyeceğiz. Sayın Genel Başkan’ımızın ve kurullarımızın ortak görüşüdür” dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun “çoklu aday masada konuşulabilir” ifadesinin hatırlatılması üzerine Zorlu, şunları kaydetti:

TEK VE ORTAKA DAY DIŞINDA BİR SEÇENEĞİ ONAYLAMIYORUZ

Bu konuda net bir görüş içerisindeyiz. 13’üncü Cumhurbaşkanının altılı masa tarafından belirlenmesi ve seçilmesinin, bu değişimin gerçekleşmesinin tarihi bir kırılma anı olduğunun bilincindeyiz.

Bu masanın gerçekten milletimizi bu geleceğe taşıyacak, bu heyecanı uyandıracak bir tablo ve ilerleyişle adayını belirlemesi ve bunun ortak ve tek bir aday şeklinde gerçekleşmesi kararlılığında olacağız.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Hollanda’da Kur’an-ı Kerim’e çirkin saldırı!

Hollanda’da İslam karşıtı ırkçı grubun lideri Edwin Wagensveld, Kur’an-ı Kerim’e yönelik çirkin saldırısı nedeniyle gözaltına …

Bir yanıt yazın