İtalya Başbakanı Giorgia Meloni, G-20 Zirvesi’nde bir araya geldiği Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Türk SİHA’sı almak istediklerini söyledi. Türkiye’nin yerli ve milli üretimi SİHA’ları dünyanın gündeminde. Libya’dan Azerbaycan’a, Ukrayna’dan sınır ötesi operasyonlara birçok sahada başarısını ispat eden SİHA’lar, Türkiye’nin en büyük ihracat kalemlerinden biri haline geldi. Teknolojisi sürekli gelişen, bu alanda öncü olan SİHA’lar birçok ülkeye satıldı, birçoğu ile ise anlaşma süreci devam ediyor. İtalya Türk SİHA’sı istiyor Bu kapsamda Türk SİHA’ları İtalya’nın da gündeminde. Meloni G-20’de talebini iletti İngiltere merkezli Middle East Eye’den Ragıp Soylu’nun haberine göre konu geçtiğimiz ay Endonezya’da düzenlenen G-20 Zirvesi’nde bir araya gelen İtalya Başbakanı Giorgia Meloni ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın görüşmesinde gündeme geldi. Yasa dışı göçle mücadelede kullanılacak Burada Meloni, Erdoğan’a ülkesinin Türk SİHA’larıyla ilgilendiğini ve SİHA satın almak istediklerini belirtti. Diplomatik kaynaklardan edinilen bilgiye göre İtalya’nın Türk SİHA’larını yasa dışı göçle mücadele amacıyla istiyor.

İtalya Başbakanı Giorgia Meloni, G-20 Zirvesi’nde bir araya geldiği Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Türk SİHA’sı almak istediklerini söyledi.
Türkiye’nin yerli ve milli üretimi SİHA’ları dünyanın gündeminde.

Libya’dan Azerbaycan’a, Ukrayna’dan sınır ötesi operasyonlara birçok sahada başarısını ispat eden SİHA’lar, Türkiye’nin en büyük ihracat kalemlerinden biri haline geldi.

Teknolojisi sürekli gelişen, bu alanda öncü olan SİHA’lar birçok ülkeye satıldı, birçoğu ile ise anlaşma süreci devam ediyor.

İtalya Türk SİHA’sı istiyor
Bu kapsamda Türk SİHA’ları İtalya’nın da gündeminde.

Meloni G-20’de talebini iletti
İngiltere merkezli Middle East Eye’den Ragıp Soylu’nun haberine göre konu geçtiğimiz ay Endonezya’da düzenlenen G-20 Zirvesi’nde bir araya gelen İtalya Başbakanı Giorgia Meloni ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın görüşmesinde gündeme geldi.

Yasa dışı göçle mücadelede kullanılacak
Burada Meloni, Erdoğan’a ülkesinin Türk SİHA’larıyla ilgilendiğini ve SİHA satın almak istediklerini belirtti.

Diplomatik kaynaklardan edinilen bilgiye göre İtalya’nın Türk SİHA’larını yasa dışı göçle mücadele amacıyla istiyor.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Türkiye 23 Nisan’ın 104. yılını coşkuyla kutluyor!

Kurtuluş Savaşı’nın fitili ateşleyen ve Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerinin atılmasını sağlayan Büyük Millet Meclisi, Mustafa Kemal …

Bir yanıt yazın