Aslı Baykal’dan Kılıçdaroğlu’na ABD’li danışman üzerinden olay sözler!

Aslı Baykal, toplantıya video konferansla katılan ABD’li başdanışman Rifkin için CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na, “Hangi istiklal vardır ki, ecnebilerin nasihatleriyle, ecnebilerin planlarıyla yükselebilsin?” tepkisini gösterdi.
Kısa süre önce CHP’den istifa eden eski Genel Başkan Deniz Baykal’ın kızı Prof. Dr. Aslı Baykal, CHP’nin “İkinci Yüzyıla Çağrı” adlı toplantısına ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na çok ağır sözlerle yüklendi.

ABD’Lİ DANIŞMAN TENEZZÜL DAHİ ETMEDİ

Kılıçdaroğlu, partisinin “İkinci Yüzyıla Çağrı” adlı toplantısında ABD’li yeni başdanışmanı Jeremy Rifkin’in toplantıya gelmeye tenezzül bile etmeyip, video konferans ile bağlanması Türkiye kamuoyunda tiye alındı. Sosyal medya kullanıcıları Kılıçdaroğlu’na, “teslimiyetçi, ezik, beceriksiz” gibi eleştiriler yöneltti.

ÇEVİRİ KULAKLIĞININ OLMAMASI İNGİLİZCE BİLMEYEN CHP’LİLERE ZOR DURUMDA BIRAKTI

ABD’li yeni başdanışmanının konuşması esnasında salonda büyük kargaşa da yaşandı. İnternet bağlantısındaki kopmalar ve çeviri kulaklığı olmaması nedeniyle konuşulanları salondaki İngilizce bilmeyenler anlamadı.

“HANGİ İSTİKLAL VARDIR Kİ ECNEBİLERİN NASİHATLERİYLE YÜKSELEBİLSİN”

CHP ve altılı masanın yurt dışından medet ummasına Twitter üzerinden tepki gösteren Aslı Baykal, Mustafa Kemal Atatürk’ün sözünü alıntılayarak, “Hangi istiklal vardır ki, ecnebilerin nasihatleriyle, ecnebilerin planlarıyla yükselebilsin?” değerlendirmesinde bulundu.

RIFKIN İLK ORTAYA ÇIKTIĞINDA “SEÇİMDEN SONRA KAPİTÜLASYONLARI DA İLAN EDER” DEMİŞTİ

Deniz Baykal’ın kızı, geçtiğimiz günlerde de Almanya’nın eski Başbakanı Angela Merkel’in eski danışmanı olan Jeremy Rifkin’in Kılıçdaroğlu’nun danışmanı olmasına karşı sert sözler kullanmıştı.

Baykal’ın CHP Genel Başkanı’na tepkisi şöyleydi:

“Kılıçdaroğlu seçime ABD’li danışman Jeremy Rifkin ile gidiyor. Kazayla kazanırsa, seçimden sonra kapitülasyonları da ilan eder.

“YILMAZ ÖZDİL BİLE DAYANAMADI

Muhalif Yılmaz Özdil de toplantıda uyuyan Selvi Kılıçdaroğlu için tepki gösterdi. Özdil’in paylaşımı: “Heyecan verici bir toplantı oldu…”

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Aleviler İstanbul’a afişler astı: Kılıçdaroğlu’nu sırtından hançerleyenlere oy yok

CHP’deki kurultay sonrasında eski genel başkan Kemal Kılıdaroğlu destekçileri, mevcut yönetim ve Ekrem İmamoğlu’na yönelik …

Bir yanıt yazın