TSK’nın terör operasyonu HDP’yi ağlattı!

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin terör örgütü YPG/PKK’ya yönelik başlattığı operasyon sonrası HDP’den “operasyonu durdurun” çağrısı yapıldı.

Türkiye, terörle mücadelede etkin tavrını ortaya koydu. Bu gece terörle mücadele noktasında 2 ülkeye hava destekli operasyon başlattı. Ancak Türkiye’nin terörle mücadelesi, sınır ötesinde de kararlılıkla devam ederken, rahatsızlık duyanlardan da tepkiler gecikmedi.

HDP’den “operasyonu durdurun” tepkisi
HDP’nin Avrupa Temsilciliği, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Suriye’nin kuzeyinde yuvalanan YPG terör örgütüne yönelik başlattığı operasyon sonrası harekatın durdurulması çağrısında bulundu. Terörle aralarında bağ olmadığını iddia eden Kandil Partisinin bu ikilemi terörle iktisaplı olduğunu bir ez daha ortaya koydu.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Hollanda’da Kur’an-ı Kerim’e çirkin saldırı!

Hollanda’da İslam karşıtı ırkçı grubun lideri Edwin Wagensveld, Kur’an-ı Kerim’e yönelik çirkin saldırısı nedeniyle gözaltına …

Bir yanıt yazın