Liderler susuyor, vekil ağızlar konuşuyor! 6 masada iç savaş büyüyor

Kılıçdaroğu’nun adaylık konusu, CHP ve İYİ Parti’nin arasını açmaya devam ediyor. İYİ Parti’li Yavuz Ağıralioğlu’nun Kılıçdaroğlu’nun adaylığı ile ilgili sosyal medya hesabından yaptığı, “Kılıçdaroğlu’nun adaylığından endişeliyiz” açıklaması, taraflar arasında olayın fitilini ateşlemişti.

Ağıralioğlu’nun bu çıkışına CHP’nin önemli isimlerinden CHP Genel Başkan Yardımcıları Engin Altay ve Engin Özkoç çok ağır bir cevap vermiş ve Ağıralioğlu’nu kraldan çok kralcı olmak ile suçlamıştı. Bunu üzerine Ağıralioğlu’ndan konuyla ilgili kavganın dozunu artıracak bir açıklama daha geldi.

Seçime çok az bir süre kala 6’lı masa henüz bir aday çıkarabilmiş değil. Kılıçdaroğlu’nun ısrarla aday olma vurgusu, ittifakın ikinci büyük partisi olan İYİ Parti başta olmak üzere hiçbir ittifak ortağından destek göremedi.

Son olarak İki parti arasından adaylık gerilimi, İYİ Partili Ağıralioğlu’nun, “Kılıçdaroğlu’nun adaylığından endişeliyiz” sözleriyle zirve yaptı. Bu açıklama sonrası taraflar arasındaki gerilim iyice yükseldi ve karşılıklı ağız dalaşına dönüştü. CHP’li Altay ve Özkoç İYİ Parti’li Ağıralioğlu için, “kraldan çok kralcı” diyerek ağır bir ithamda bulundu.

AĞIRALİOĞLU’DAN CHP’YE ANKARA VE İSTANBUL GÖNDERMESİ

İYİ Parti’li Yavuz Ağıralioğlu, kendisine Kral’dan çok kralcı denilmesi sonrası CHP’yi kızdıracak bir açıklama daha yaptı. Ağıralioğlu, muhalefetin 20 yıldır iktidarı yenemediğine dikkat çekerek, “20 yıl sonra İstanbul ve Ankara kazanıldı. Bu, Meral Akşener’in bir projesidir. Hakkaniyet göz ardı edildiği zaman bunu vurgulamak lazım.” İfadelerini kullandı.

Ağıralioğlu, Altay ve Özkoç’u da isimlerini vermeden hedef aldı. Ağıralioğlu, CHP’li bu iki isim için “sınırları zorluyorlar” açıklamasında bulundu.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

İran’ın hava saldırıları, İsrail halkını panikletti

İHA’larla düzenlenen saldırı, İsrailliler arasında endişeye yol açtı. Paniğe kapılan halkın kaçma anları görüntülendi. İran, …

Bir yanıt yazın