Sosyalist CHP Lideri Kılıçdaroğlu: Ülkücü olan benim

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde farklı kesimlerin de oylarını alabilmeye çalışan Kemal Kılıçdaroğlu, muhafazakarların ardından şimdi de milliyetçilere göz kırpmaya başladı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, TBMM’de partisinin grup toplantısına katıldı. Kılıçdaroğlu burada partililere seslendi. CHP Lideri’nin gündeminde, İstiklal Caddesi’ndeki patlama ve kendisine yöneltilen ‘teröre ve teröristlere karşı yetersiz tepki’ eleştirileri vardı.

Kılıçdaroğlu, kendisinin eleştiriyi yöneltenlerden daha milliyetçi ve daha vatansever olduğunu söyledi.

“Milliyetçi arıyorsanız bana bakacaksınız”

Kemal Kılıçdaroğlu şu şekilde konuştu: “Milliyetçi arıyorsanız bu kardeşinize bakacaksınız, ülkücü arıyorsanız bu kardeşinize bakacaksınız. Vatansever arıyorsanız CHP’ye bakacaksınız. Milletinin yanında olan milletinin hakkını hukukunu arayan parti arıyorsanız CHP’ye bakacaksınız.

“Teröre de teröriste de lanet olsun”

Her yerde söyledim yine söylüyorum. Teröre de teröriste de lanet olsun teröristlerin yolunu açanlara da lanet olsun. Söz veriyorum, bu milletin sırtından bunu söküp atacağız. Terörle teröristle nasıl mücadele edilir, iktidara geldiğimizde bütün dünya öğrenecek.”

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Fransa’nın beslediği kargalar, şimdi gözlerini oyuyor

Terör örgütü PKK destekçisi bir kişinin Fransa’dan Türkiye’ye sınır dışı edilmesini protesto eden örgüt üyeleri, …

Bir yanıt yazın