“Sadece yazı puntolarını belirledik” diyen Babacan’dan Kılıçdaroğlu’na ziyaret!

6’lı masa toplantısı öncesi DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile parti genel merkezinde görüştü.

2023 seçimleri yaklaşırken aday bilmecesinden çıkamayan 6’lı masada toplantılar sürüyor. 6’lı masanın 8’inci görüşmesi, son toplantıdan 42 gün sonra yapılacak.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, 14 Kasım Pazartesi günü kendi ev sahipliğinde yapılacak toplantı öncesinde ise genel başkanları ziyaret etmeye devam ediyor.

Babacan, ilk ziyaretini Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’na yaptıktan sonra Gelecek Partisi Lideri Ahmet Davutoğlu’nu ziyaret etti.

Kılıçdaroğlu’na ziyaret

Sırasıyla tüm genel başkanları ziyaret eden Babacan, bugün yeni bir görüşme gerçekleştirdi.

DEVA Partisi Lideri Babacan, altılı masanın ikinci tur ikinci toplantısı öncesi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya geldi.

Kılıçdaroğlu ve Babacan arasındaki basına kapalı görüşme, 1 saat 15 dakika sürdü. Kılıçdaroğlu, görüşmenin ardından Babacan’ı aracına kadar uğurladı.

Yarın Akşener’i ziyaret edecek

Ali Babacan’ın toplantı öncesi liderleri ziyareti, yarın İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener ziyaretiyle sona erecek.

“Yazı puntolarını belirledik”

Hatırlanacağı üzere DEVA Partisi Lideri Babacan, geçtiğimiz hafta Karar TV’de Elif Çakır ile Yıldıray Oğur’a konuk olduğu programda, 6’lı masada bir türlü karar verilemeyen adayla ilgili soruya “Sadece yazı puntolarını belirledik” ifadeleri kamuoyunun gündemine oturmuştu.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Tokat ve çevresinde hissedilen 5.6 şiddetinde deprem!

AFAD, Tokat Sulusaray’da 5,6 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu. Sarsıntı çevre illerde de hissedildi. Deprem …

Bir yanıt yazın