Şehzadeler şehri Manisa’da konuşan Bahçeli’den Kılıçdaroğlu’na “Sür eşeğini Kandil’e”

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Manisa’da “2023’e Doğru Aday Belli, Karar Net” mitingi düzenliyor. MHP lideri Bahçeli önemli açıklamalarda bulundu. Bahçeli 2023 yılının Türkiye için bir dönüm noktası olduğunu belirtirken “Sandık ve demokrasi yılıdır” ifadesini kullandı.

Kılıçdaroğlu’nun adaylığını bir türlü açıklayamadığını söyleyen Bahçeli “Sayın Kılıçdaroğlu, geçti Bor’un pazarı, haydi sür eşeğini Kandil’e. Artık Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi, Türkiye’nin yönetim hayatına hakimdir.” ifadelerini kullandı.

Son dakika haberleri… MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Manisa’da “2023’e Doğru Aday Belli, Karar Net” mitingi düzenliyor. MHP lideri Bahçeli önemli açıklamalarda bulundu.

HEDEFLERİ YÜKSEK OLANLARIN KÜÇÜK HESAPLARI OLAMAZ

Hedefleri yüksek olanların küçük hesapları olamaz. Başarmaya azmetmiş olanların karşısında hiçbir şer odağı tutunamaz. Bizde milletimizi seven mangal gibi yürek vardır. Dokunsanız devrilecek çıkarcılar güruhu ne millet sevdamızı bilebilir ne de ülkeye adanmış hayatlarımızı anlayabilir.

2023 SANDIK VE DEMOKRASİ YILIDIR

Yıkılmamızı gözleyenler var, dikkat ediniz. Türkiye’miz üzerinde gözü olanlar var, tetikte durunuz. Yedi düvelin üzerine gidiyoruz, biz yürüdükçe siniyorlar. Daha huzurlu bir Türkiye’ye ulaşmak için canımızı dişimize takıyoruz.

İstikbalin süper güç Türkiye’sine selamet içinde vasıl olabilmek için 2023 yılı muazzez bir fırsattır.2023 hem Cumhurbaşkanı hem de milletvekilliği genel seçimlerinin yapılacağı sandık ve demokrasi yılıdır. Türkiye’ye tuzak kuranlar 2023’te alt edilecektir.

BİZİM ADAYIMIZ BELLİDİR

Cumhurbaşkanı adayı bulabilmek için icazet yarışına girenler gelsinler Manisa’ya baksınlar. Türkiye’de bulamadıklarını yabancı ülkelerde arayanlar, ekmeğini yediği vatanını gittikleri ülkelerde şikayet edenler çok iyi bilsinler ki bizim adayımız belli, kararımız nettir. Cumhurbaşkanı adayımızdır da sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır. Hedefimiz de sayın Erdoğan’ın da açık ara farkla Cumhurbaşkanı seçilmesidir.

KİMİ CUMHURBAŞKANI ADAYI YAPACAKLARI BELİRSİZDİR

2023 seçimleri Türkiye’nin kaderini tayin edecektir. Ya geleceğimiz heba ve heder olacaktır ya da bütün oyunlar bozulacaktır.Artık başka çare, başka seçenek kalmamıştır. Bu ittifakın ne makul hedefinden ne de akla yatkın bir projesinden bahsetmek mümkün değildir. Tek bildikleri aldatmadır, yalandır.

Kimi cumhurbaşkanı adayı yapacakları belirsizdir. Medya bu dipsiz ve sonsuz tartışmaya planlı bir oyun çerçevesinde ortam açıyor. Üstelik başarısız, kifayetsiz isimlerle sayın Erdoğan kıyaslanıyor, onunla bir tutuluyor. Kılıçdaroğlu meydan okuyor ancak hala adayım diyemiyor. Henüz dış güçlerden bir aday ismi söyleyemiyorlar.

ADETA OKYANUS ÖTESİNDE NÖBETE GİDİYORLAR

Zillet partilerinin peş peşe ABD’nin yolunu aşındırmaları boşuna değildir. Birisi geliyor, birisi gidiyor. Adeta okyanus ötesinde nöbete gidiyorlar. ABD’ye koşan İP heyetinden birisi ‘Biz ABD’de hamburger yemeye gelmedik’ diyerek Kılıçdaroğlu’nu boşa düşürüyor. Bizi ilgilendiren nasıl yemlendikleri, nerede düşüp kalktıkları değil hangi gizli pazarlıklara alet olduklarıdır.

TÜRKİYE’DE İKTİDARIN YOLU YABANCI BAŞKENTLERDEN GEÇEMEZ

Gayri milli uçurumların dibine yuvarlanıyorlar. Milli iradenin üzerinde sisli bir iradenin hayalini kuruyorlar.  Terör örgütlerini aklıyorlar, zulmü alkışlıyorlar. Emperyalizmin hesabına çalışan bir muhalefet anlayışının olması utanç anıtı gibi başımızdadır. Zillet ittifakı, Türkiye’nin ayağına vurulmak istenen küflü prangadır. Türkiye’de iktidarın yolu yabancı başkentlerden geçemez. Bunlardan hayır gelmez. Çünkü zilletin sonu yoktur, sonucu yoktur. Kılıçdaroğlu ne yapsa nafiledir.

KILIÇDAROĞLU SÜR EŞEĞİ KANDİL’E

İngiltere’den Hollanda’ya, Bulgaristan’dan Çekya’ya parlamenter sistem kaynaklı kizler yaşanmıştır. İngiltere’de neredeyse haftada bir başbakan değişmektedir. Türkiye’de ise Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile siyasi istikrar kurumsallaşmıştır. Koalisyonlar devri kapanmıştır.

Fakat zillet ittifakı bu solmuş sayfayı yeniden açmanın derdindedir. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin birinci dönemi gıpta edilecek kadar başarılıdır.  Bu başarı sekteye uğramamalıdır. Yeni başarılarla eklemlenmeli, parlak bir geleceği ihya etmelidir.

2023 yılı ile birlikte Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin ikinci dönemine girilmiş olacaktır, Türkiye’nin gücüne güç katılacaktır. Parlamenter sistem, günahıyla sevabıyla Türkiye şartlarında miadını doldurmuş, bakım, tamir ve onarım imkanı kalmamıştır. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ni Türk milleti kurmuş ve kabul etmiştir. Geleceğe meşru bir iradeyle taşıyacak olan da Türk milletidir.

Kılıçdaroğlu istikrarsız hükümet dönemlerine geri dönmek istiyor. Krizler olsun, hükümetler düşsün, koalisyon pazarlıklarında kavga gürültü olsun hesabı yapıyor. Sayın Kılıçdaroğlu, geçti Bor’un pazarı, haydi sür eşeğini Kandil’e. Artık Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi, Türkiye’nin yönetim hayatına hakimdir.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Bu kadarına da pes doğrusu! CHP’li Sevinç: Atatürk rahmetli değil

Gazeteci Şaban Sevinç, katıldığı programda Atatürk’e ‘rahmetli’ denmesi üzerine, “Atatürk’e rahmetli deme, Atatürk rahmetli değil. …

Bir yanıt yazın