Cimbom, Kayseri deplasmanında da kayıp:1-2

Süper Lig’in 10. haftasında Galatasaray, deplasmanda Kayserispor’a 2-1 mağlup oldu.
Süper Lig’in 10. haftasında Galatasaray, deplasmanda Kayserispor ile karşı karşıya geldi. Kadir Has Şehir Stadı’nda oynanan mücadeleyi Kayserispor 2-1 kazandı.

Gavranovic takımını öne geçirdi
Kayserispor’da Kemen, ceza sahası içinde kafayla topu arka direğe indirdi. O bölgede bulunan Mario Gavranovic gelişine iyi vurdu ve takımını 1-0 öne geçirdi.

Onur farkı 2’ye çıkardı
İlk yarıda etkisiz bir görüntü çizen Galatasaray, kalesinde ikinci golü buldu. Kayserispor’da Onur Bulut, ceza sahası dışından sol ayağıyla iyi vurdu ve topu sol üst köşeden ağlarla buluşturdu.

Galatasaray’ın golü iptal edildi
Sarı-kırmızılı takım 2-0 gerideyken rakip yarı alanda baskısını artırdı ve farkı 1’e indiren golü buldu. Ancak 55. dakikada gelen gol sonrası VAR devreye girdi ve hakem Arda Kardeşler Barış Alper Yılmaz’ın topa elle müdahalede bulunduğunu belirtti. Ardından pozisyonu izlemeden golü geçersiz saydı.

Son bölümde Galatasaray baskısını artırdı. Sarı-kırmızılılar Barış Alper Yılmaz ile farkı 1’e indiren golü buldu.

Galatasaray, 17 puanda kaldı
Alınan bu sonucun ardından Kayserispor puanını 16’ya yükseltti. Galatasaray ise 17 puanda kaldı. Ligin bir sonraki haftasında Galatasaray, Alanyaspor’u konuk edecek. Kayserispor ise Kasımpaşa deplasmanına gidecek.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Galatasaray’da Muslera ile anlaşma sağlanamadı

Galatasaray, tecrübeli kaleci Fernando Muslera’nın sözleşmesini uzatmak için çalışmalarını sürdürürken bir süredir devam eden görüşmelerden …

Bir yanıt yazın