ABD turundaki CHP Lideri 8 saatlik sır kayboluşunda kiminle görüştü?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, New York’tan hava yolu ile Washington’a gitmesi beklenirken, Pennsylvania üzerinden kara yolunu seçmesi çeşitli yorumlara yol açtı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ABD turu devam ederken, New York’tan Washington’a araba yolculuğu ile 8 saat süreyle gözden kaybolması çeşitli yorumlara neden oldu.

İlk olarak Massachusetts eyaletinde Boston şehrindeki Massachusetts Teknoloji Enstitüsü’nü (MIT) ziyaret eden Kılıçdaroğlu burada bilim insanları ile bir araya geldi.

Daha sonra komşu eyalete geçen CHP lideri New York Manhattan’da temaslarda bulundu. Hava’dan Washington planı iptal oldu  Kılıçdaroğlu’nun programına göre hava yolu ile Washington, DC’ye geçmesi planlanırken hava yolundan vazgeçildi.

Pennsylvania üzerinden karadan gitti

New York’taki temaslarını bitiren Kılıçdaroğlu kara yolunu kullanarak Pennsylvania’yı geçerek Washington’a geldiği bildirildi. Kılıçdaroğlu’nun programındaki bu ani değişiklik için bir açıklama yapılmazken, 8 saat süren başkent yolculuğunda farklı ziyaretlerde bulunup bulunmadığı  ve bu güzergahta kiminle nasıl gizli bir görüşme yaptı, Pennsylvania’daki şarlatanla görüşüp görüşmediği yönünde çeşitli sorular sorulmaya başlandı.

8 saatin sonunda Washington’a ulaşan Kılıçdaroğlu, burada John Hopkins Üniversitesindeki temaslarına başladı.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, 8 Mart’ta Türkiye’nin kredi notunun yükseltilmesinin devamı niteliğinde bir karar …

Bir yanıt yazın