Brendan Rodgers’un gözünden düşürdüğü Çağlar Söyüncü’ye Inter de talip

Leicester City’de şu an için kadroda düşünülmeyen ve sezon sonunda sözleşmesi bitecek Çağlar Söyüncü’ye, Atletico Madrid’in ardından İtalya’dan Inter de talip oldu.
İngiltere Premier Ligi’nde bu sezon şu ana kadar beklentilerin çok altında kalan Leicester City’de teknik direktör Brendan Rodgers, geçen sezon banko oynattığı Çağlar Söyüncü’yü bir anda gözden düşürmüştü.

Çağlar’ı, form düşüklüğü sebebiyle oynatmadığını belirten Rodgers, Milli stoperimize sadece İngiltere Lig Kupası 2. Turu’ndaki Stockport mücadelesinde şans vermişti.

Atletico söz kesmişti
Tecrübeli oyuncunun, sezon sonunda bitecek olan kontratını uzatmaması nedeniyle kadro dışı kaldığı konuşulurken, Avrupa’nın devleri de şimdiden 26 yaşındaki futbolcu için sıraya girdi.İlk olarak İspanyol temsilcisi Atletico Madrid’in, Çağlar’la gelecek sezon için söz kestiği yazılmıştı.

Inter de talip
Bu kez de İtalya’nın yüksek tirajlı gazetelerinden biri olan La Gazzetta dello Sport, yıldız oyuncuya Hakan Çalhanoğlu’nun oynadığı Inter’in talip olduğunu yazdı.

Ancak alınan bilgiye göre hem Atletico hem de Inter’in, devre arasında düşük bir bonservis bedeliyle Çağlar’ı almak için hamle yapabilecekleri ifade ediliyor.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Feyzullah Aktürk ve Taha Akgül Avrupa şampiyonu oldu

Avrupa Güreş Şampiyonası serbest stil 92 kiloda Feyzullah Aktürk, 125 kiloda ise Taha Akgül rakiplerini …

Bir yanıt yazın