Fenerbahçe deplasmanda Alanyaspor’a patladı: 5-0

Süper Lig’in 7.haftasında Fenerbahçe evinde Alanyaspor’u 5-0 yendi.
Süper Lig’de 7. hafta maçında Fenerbahçe evinde Alanyaspor’u konuk etti. Son olarak Avrupa’da Rennes ile deplasmanda 2-2 berabere kalan, ligde 5 maçta 10 puan toplayan Sarı-lacivertliler, Alanyaspor’a karşı galibiyet için sahaya çıktı.

Rossi’nin golüyle Fenerbahçe hızlı başladı
Maça hızlı başlayan Fenerbahçe, 5.dakikada Rossi’nin golüyle öne geçti. Alanyaspor’da Leroy Fer’in kaptırdığı topta Miguel Crespo araya girdi ve Valencia’ya bıraktı. Savunmanın ayak koyduğu top Rossi’nin önünde kaldı. Onun düzgün vuruşu ağlarla buluştu ve sarı-lacivertliler 1-0 öne geçti.

Gustavo farkı 2’ye çıkardı
Gollerine devam eden Fenerbahçe, 17.dakikada Gustavo Henrique ile farkı ikiye çıkardı. Fenerbahçe’nin soldan kullandığı köşe vuruşunda Arao ön direkte topu içeriye ortaladı. O bölgede Gustavo iyi bir kafa vuruşuyla topu ağlara gönderdi. Skor 2-0 oldu.

Pedro penaltıyı kaçırdı taraftar destekte bulundu
Fenerbahçe’de Pedro, ceza sahasına girerken Fatih’in müdahalesiyle yerde kaldı. Sarı-lacivertliler penaltı kazandı. Fenerbahçe’de Pedro’nun kullandığı penaltı atışını kaleci Runar Alex Runarsson kurtardı. Penaltıyı kaçırmasına rağmen taraftarlar Pedro tezahüratları yaptı.

Crespo attı ilk yarı sona erdi
Kaçan penaltı sonrası Fenerbahçe, Miguel Crespo’nun golüyle farkı 3’e çıkardı. Emre’nin pasında Valencia’dan önce savunma araya girdi. Dönen topa gelişine vuran Mıguel Crespo güzel bir golle skoru 3-0’a getirdi. Bu golün ardından ilk yarı sona erdi.

Valencia skoru 4-0 yaptı
70.dakikada Fenerbahçe, Enner Valencia’nın golüyle farkı 4’e çıkardı. İrfan’ın pasıyla solda topla buluşan Lincoln, yerden içeriye sert çevirdi. Valencia kale önünde düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi ve skor 4-0 oldu.

İrfan Can’dan şık gol
76.dakikada Fenerbahçe, İrfan Can Kahveci’nin golüyle farkı 5’e çıkardı. Hızlı gelişen Fenerbahçe atağında Valencia, sağ çaprazdaki İrfan’ı düşündü. Onun sol ayağıyla yaptığı sert vuruş ağlarla buluştu. Sarı-lacivertliler skoru 5-0 yaptı.

Kalan dakikalarda gol olmayınca Fenerbahçe, Alanyaspor’u 5-0 mağlup ederek milli ara öncesi haftayı galibiyetle noktaladı.

Bu sonucun ardından Fenerbahçe ligdeki puanını 13’e yükseltti. Maçtan mağlubiyetle ayrılan Alanyaspor ise 8 puanda kaldı.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Feyzullah Aktürk ve Taha Akgül Avrupa şampiyonu oldu

Avrupa Güreş Şampiyonası serbest stil 92 kiloda Feyzullah Aktürk, 125 kiloda ise Taha Akgül rakiplerini …

Bir yanıt yazın