Vladimir Putin’in aracına bombalı saldırı iddiası!

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in aracına bombalı saldırı düzenlendiği iddia edildi. Konuyla ilgili Kremlin’den henüz doğrulama gelmedi.
Putin’in aracının sol ön tekerleğinin bulunduğu bölgeye bir bomba yerleştirildiği ve araçtan dumanlar yükseldiği iddialar arasında.

Diğer yandan Putin’in aracının zarar görmeden olay yerinden başka bir yere götürüldüğü ve yedek bir konvoyun içine katıldığı belirtildi. Kremlin kaynakları henüz olayı doğrulamadı ve ya olayın yaşanmadığına yönelik resmi bir açıklama yapmadı.

Ayrıca suikast öncesi Putin’in konvoyunda 5 araç bulunduğu ve Putin’in aracının bu beşli arasında 3. sırada olduğu belirtildi.

AMBULANS DETAYI

Ayrıca suikast girişiminde Putin’in eskortluğunu yapan aracın geçişinin bir ambulans tarafından engellendiği de iddia edildi.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Hollanda’da Kur’an-ı Kerim’e çirkin saldırı!

Hollanda’da İslam karşıtı ırkçı grubun lideri Edwin Wagensveld, Kur’an-ı Kerim’e yönelik çirkin saldırısı nedeniyle gözaltına …

Bir yanıt yazın