Sahte kimlikle yakalanan HDP’li Semra Güzel adliyeye sevk edildi

Sahte pasaportla Edirne’de yakalanan HDP’li Semra Güzel, emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.
HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel’in,  öldürülen PKK’lı terörist sevgilisinin telefonunda bulunan fotoğraflar sonrasında dokunulmazlığı düşürülmüştü.

Dokunulmazlığı sonrasında kaçacak delik ararken, hakkında ‘Silahlı terör örgütüne üye olma’ suçundan fezleke hazırlanan Güzel, MİT ve İstanbul Emniyeti’nin yürüttüğü operasyonla enselendi.

HDP’li Güzel, Mehtap Şahan isimli sahte pasaportu, A.G. isimli göçmen kaçakçısı ve örgüt progagandası yapan bir kişiyle Edirne’de yakalandı.

Adliyeye sevk edildi
Kılık değiştirse de MİT’ten kaçamayan Güzel, İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne getirildi.

Edinilen bir son dakika bilgisine göre ise Güzel emniyetteki sorgusunun ardından İstanbul Çağlayan Adliyesi’ne sevk edildi.

Sahte kimlikte hırsızlık suçu bulundu
alınan bilgilere göre, Semra Güzelin kullandığı “Mehtap Şahan” nüfus cüzdanına kayıtlı “evden hırsızlık” suçunun da bulunduğu ortaya çıktı.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Aleviler İstanbul’a afişler astı: Kılıçdaroğlu’nu sırtından hançerleyenlere oy yok

CHP’deki kurultay sonrasında eski genel başkan Kemal Kılıdaroğlu destekçileri, mevcut yönetim ve Ekrem İmamoğlu’na yönelik …

Bir yanıt yazın