Bahçeli’den Kılıçdaroğlu’na: Festivalden fitne çıkarması büyük bir sorumsuzluktur

MHP lideri Bahçeli son günlerde iptal edilen festivaller üzerinden Kılıçdaroğlu’na sert eleştirilerde bulunarak,  “Kılıçdaroğlu’nun tahrik ve tacizleri yanlıştır, çok tehlikelidir. Festivalden fitne çıkarması büyük bir sorumsuzluktur” diyen Bahçeli “Milletimizin şikayet ve yakınmasına rağmen festival düzenlenemez” dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Etimesgut Belediyesi tarafından Türk Beyleri Kent Meydanı’nda düzenlenen “24. Uluslararası Anadolu Günleri Kültür ve Sanat Festivali”ne katıldı. CHP liderine yüklenen Bahçeli son günlerde iptal edilen festivallerle ilgili “Kılıçdaroğlu’nun tahrik ve tacizleri yanlıştır, çok tehlikelidir. Festivalden fitne çıkarması büyük bir sorumsuzluktur” dedi.

“Bu festivali gündemi işgal eden başka festivallerle karıştırmamak lazımdır” diye konuşan Bahçeli, Kılıçdaroğlu’na tepki göstererek şunları söyledi:

“Son günlerde iptal edilen festivallerle ilgili fitne kazanı kaynatan, toplumu provoke eden Kılıçdaroğlu, festival görmek istiyorsa, toplum huzurunun nasıl gözetildiğini merak ediyorsa, gelsin de Etimesgut’a baksın. Belki biraz ders alır, ibret alır, aklını da başına alır. Milletimizin şikayet ve yakınmasına rağmen festival düzenlenemez.

Kamu güvenliği ve toplum sağlığı dikkate alınmadan festival organize edilemez. Hele hele terör örgütlerinin eylem hazırlığı içinde olduğu festival programları asla yapılamaz. Kılıçdaroğlu’nun tahrik ve tacizleri yanlıştır, çok tehlikelidir. Festivalden fitne çıkarması büyük bir sorumsuzluktur.”

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Aleviler İstanbul’a afişler astı: Kılıçdaroğlu’nu sırtından hançerleyenlere oy yok

CHP’deki kurultay sonrasında eski genel başkan Kemal Kılıdaroğlu destekçileri, mevcut yönetim ve Ekrem İmamoğlu’na yönelik …

Bir yanıt yazın