Körle yatan şaşı kalkarmış! Enginyurt’un koruması tam bir suç makinesi çıktı

Demokrat Partisi Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, koruması Emrah Topal ile birlikte gazeteci Latif Şimşek’e saldırdı. Topal’ın kasten öldürmeden, yaralamaya kadar suç makinesi olduğu ortaya çıktı.
Bir televizyon proğramında tartışmanın büyümesi üzerine programa ara verilirken Cemal Enginyurt ve koruması Emrah Topal Latif Şimşek’e saldırma anları stüdyoda bulunan güvenlik kamerası görüntülerine yansıdı.
CEMAL ENGİNYURT İLE KORUMASI LATİF ŞİMŞEK’E SALDIRMIŞTI
Yayın esnasında yerinden kalkarak Latif Şimşek’in üzerine yürüyen Enginyurt programın moderatörü, diğer konuklar ve kameramanlar tarafından engelleniyor.
Cemal Enginyurt canlı yayında Latif Şimşek’in üzerine yürüdü! Koruması darp etti
ŞİMŞEK ŞİKAYETÇİ OLDU
Yaşadığı saldırı sonrası Şişli Emniyet Müdürlüğüne giden gazeteci Latif Şimşek, kendisini darp etmeye çalışan Cemal Enginyurt ve koruma Emrah Topal hakkında suç duyurusunda bulundu.
SUÇ MAKİNESİ ÇIKTI
Cemal Enginyurt’un koruması Emrah Topal’ın suç makinası olduğu ortaya çıktı. Emrah Topal’ın yapılan sorgulamasında; kasten öldürme, tehdit, kasten yaralama, trafik güvenliğini tehlikeye sokma ve çok sayıda suç kaydının olduğu ortaya çıktı.
Cemal Enginyurt’un milletvekili olmasından dolayı dosyasının ayrıldığı ve olaya karışan 2 kişi hakkında daha gözaltı kararı alınacağı öğrenildi.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, 8 Mart’ta Türkiye’nin kredi notunun yükseltilmesinin devamı niteliğinde bir karar …

Bir yanıt yazın