FETÖ’nun uyutulan hücreleri ÖSYM’de mi uyandı?

Ak Parti’nin devletin her kademesinde FETÖ ile gerekli mücadeleyi yapmadığı veya yapamadığı son KPSS soru skandalı ile ortaya çıkmıştır.

Devletin her kademesine ve köşesine uyuyan hücre olarak yerleşen FETÖ terör örgütü mensuplarının sadece orduda, emniyette ve milli eğitimde yuvalanmadığı sanırım şimdi net olarak anlaşılmıştır. Başkan Erdoğan, Suriye ve diğer dış operasyonları ertelemeli, Türkiye’deki uyuyan FETÖ hücrelerini ayıklayıp temizlemelidir. Bu hain terör örgütü, sessiz sedasız devletin içinde güç toplamaya, muhalefete bilgi sızdırmaya devam ediyor. KYK, ÖTV, EYT gibi ülke gündemini uzun süre işgal eden ve hükümetin bu yoğun çalışmasını muhalefete sızdıran FETÖ’nun uyuyan hücreleri değilse sizce kim olabilir?

Şimdi Başkan Erdoğan, hiç vakit kaybetmeden ÖSYM’de soru kitapçığını hazırlayan komisyonu MİT başkanı Hakan Fidan’a teslim etmelidir. Yedi İklim Yayınevinin de FETÖ ile iktibaslı olup olmadığı araştırmalıdır. Çünkü bu işin kompetanı FETÖ’dur. Bu örgütün sınav işinde çok büyük mesafe alarak uzmanlaştığını Cihat Yaycı paşa yalın bir ifadeyle açıkladı. İddia henüz araştırma safhasında ama belli ki bu işi düzenleyenler örgütlü hareket ediyor. Burada şunu görüyoruz!

Erdoğan hem içerden hem de dışarıdan kuşatma altına alınmıştır. Bu kuşatmayı yarıp yarmamak Erdoğan’ın ferasetine ve alacağı önlemlere kalmıştır. Burada üzüldüğümüz şudur ki, bu hain eylemle gençlerimizin devletine ve adaletine olan güvenin resetlenerek sıfırlanmaya çalışıyor olmasıdır. Düşün ülkenin kalkınması için vaat ettiği her işi hayata geçiren bir Erdoğan var, diğer taraftan küresel hayat pahalılığına rağmen sadece hükümete hayat pahalılığından yüklenen bir muhalefet var. Bu muhalefet ülke için hiçbir proje sunamıyor. Sadece devletin fabrika ayarlarıyla oynayacağını, KHK ile görevden alınan terör örgütü mensuplarını cezaevinden tahliye edeceğini, onları görevlerine iade edeceğini, vergileri kaldıracağını söylüyor veya vaat ediyorlar. FETÖ’nun uyuyan hücreleri, Erdoğan’ın gitmesiyle devlete yeniden sızacağı günleri sabırsızlıkla bekliyorlar. Anlaşılan FETÖ terör örgütü mensupları tam teslim olmamış, ülkenin dibini oymaya, huzursuzluk çıkarmaya devam ediyorlar.

En son Devlet denetleme Kurulu Başkanı Yunus Arıncı da endişelerini dile getirerek, “İncelemeyi hemen başlattık. Daha önce de beyan ettiğim gibi problemli bir durum var görünüyor. İncelemenin ne kadar süreceği konusunda net bir şey söylememiz şimdilik mümkün değil. Neyle karşılaşacağımızı bilmiyoruz. Ancak çok kapsamlı bir inceleme yapacağız. Herhangi bir mağduriyet yaşanmaması adına incelemeyi en kısa zamanda tamamlayacağız ve sonucu hızlı bir şekilde Cumhurbaşkanımıza sunacağız.” diyerek olayın endişe verici boyutunu gözler önüne seriyor.

Gençlerimizin, istikbali ve hayalleriyle oynayanların, ülkemizin kötülüğünü isteyenlerin emellerine ulaşmadan perişan olmaları için devlet bütün kurumlarıyla seferber olmalıdır. Bu durumda her kesin devletin istihbarat birimine bildiklerini paylaşmaları yurttaşlık görevi olduğunu hatırlatmak bizim de görevimizdir. Allah bu hain emeller peşinde koşanları, ülkemize düşmanlık besleyenleri, ülkemizi parçalamak isteyenleri zelil eylesin, onlara bu fırsatı vermesin inşallah.

Hakkında Aziz Dağtekin

1960 yılında Elazığ'da doğdu. Öğrenimini İstanbulda tamamlayarak gazetecilik mesleğine 1983 yılında başladı. sırasıyla Hergün, Bulvar, Hürriyet ve Türkiye Gazetelerinde muhabirlik ve yazı işleri kadrolarında görev aldı. Basın sektöründen 2006 yılında emekli oldu. Halen idare yeri Adana olan ve Ulusal yayın yapan Netinternet, Ekonet Haber, Eko İntenet Haber sitelerinde Genel Yayın Yönetmenliği ve ekonomi ile alakalı yazı ve yorumlar yazmaktadır. Gazetecilik mesleği yanısara sigortacılık, pazarlama ve finans sektöründe üst düzey yöneticiliklerde bulundu. Sırasıyla İhlas Barter ve Turk Barter'da franchise ve bölge müdürlüğü görevlerinde yer aldı. 2005 yılında Turk Barter'dan ayrılarak Anadolu Barter'ı kurdu. Halen 13'e yakın şubesiyle faaliyet gösteren Anadolu Barter'ın Yönetim Kurulu Başkalığını yürütmektedir. Evli ve 2 çocuk babası olan Gazeteci-Yazar Aziz Dağtekin halen Basın Konseyi üyesi ve Adana'da Kurulu bulunan Çukurova Güreş Vakfı ile Elazığlılar Kültür ve Dayanışma Derneğinin de kurucu üyesidir.

Göz Atmak İster misiniz?

Kamu bankalarına promosyon müracaatında ilk günde beş yüz 46 bin başvuru

Kamu bankalarının emekli promosyonlarını artırmasının ardından ilk günden başvuru rekoru kırıldı. Promosyon başvurularının ilk gününde …

Bir yanıt yazın