Çin ile savaş kapıdayken, ABD Başkanı Joe Biden’ı beyaz Saray’a kapattılar!

Dünya diken üstündeyken ABD Başkanı Biden’ı Beyaz Saray’a kapattılar. gerekçe olarak da ABD Başkanı Joe Biden, koronavirüs belirtilerinin nüksetmesiyle yeniden karantinaya alınması olarak gösterildiği bildirildi.
Bilindiği gibi, geçtiğimiz günlerde ABD Başkanı Joe Biden, geçtiğimiz ay koronavirüse yakalanmıştı. Geçen hafta iyileştiği açıklanan Biden’ın Çin ile yaşanmak istenen gerilim üzerine  koronayı atlatamadığı yeniden karantinaya alındığı öne sürülüyor.

Doktoru açıkladı: Yeniden karantinada
Belirtileri yeniden nükseden Joe Biden, bir kez daha karantinaya alındı. Biden’ın doktoru Kevin O’Connor, Biden’ın Covid-19 belirtilerinin yeniden görülmesiyle karantinaya döndüğünü ve sürekli kontrol altında tutulduğunu açıkladı.

Öksürük şikayeti devam ediyor
79 yaşındaki başkanın durumunun iyi olduğunu ancak öksürük şikayetinin devam ettiğini kaydeden doktor, Biden’ın ateşinin, solunumunun ve oksijen düzeyinin tamamen normal olduğunu aktardı.

Öte yandan ABD Başkanı Joe Biden’ın sağlı düşünmediği bazı çevrelerce yönetilmesi sebebiyle Çin’in saldırması durumunda sağlıklı karar verememesi gerekçesiyle covit-19’dan kurtulamadığı kasıtlı olarak servis edildiği iddia ediliyor.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Hollanda’da Kur’an-ı Kerim’e çirkin saldırı!

Hollanda’da İslam karşıtı ırkçı grubun lideri Edwin Wagensveld, Kur’an-ı Kerim’e yönelik çirkin saldırısı nedeniyle gözaltına …

Bir yanıt yazın