Motorine bir indirim daha geliyor

Motorinin litre fiyatında uygulanan 2 lira 50 kuruşluk fiyat düşümünün ardından şimdi de 84 kuruşluk bir indirim daha yapılacağı öğrenildi.
Rusya ile Ukrayna arasındaki savaşla birlikte döviz kurundaki yükseliş, akaryakıt zamlarını beraberinde getirdi. Son zamlardan sonra motorinin litre fiyatı 30 lirayı aştı.

2 lira 50 kuruş bir indirim yapıldı
Zamların ardından brent petrol ve dövizin düşüşe geçmesi akaryakıt fiyatlarına yansımaya devam ediyor.  Gece itibarıyla motorine 2 lira 50 kuruşluk bir indirim uygulanmış, fiyat değişimi pompaya yansımıştı.

84 kuruşluk indirim de yolda
Yapılan son fiyat düşüşünün ardından sektör kaynaklarından edinilen bilgiye göre bir indirim daha yolda. 30 Haziran’da geçerli olmak üzere motorine 84 kuruşluk bir indirim yapılacak. Böylelikle 2 günde toplam 3 lira 34 kuruşluk bir indirim pompaya yansımış olacak.

3 büyükşehirde güncel motorin fiyatları
İndirimle birlikte motorinin litre fiyatı yaklaşık olarak İstanbul’da 26,62 TL’ye, Ankara’da 26,73 TL’ye, İzmir’de 26,75 TL’ye gerileyecek.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Bayraktar AKINCI’dan İHA-230 Süpersonik Füzesi ile çifte atış

Bayraktar AKINCI TİHA, Türkiye’nin ilk havadan karaya süpersonik füzesi olan İHA-230 Süpersonik Füzesi ile bir …

Bir yanıt yazın