ABD’nin silah yasağı ve dünyayı savaştırma aşkı

Bu dünya eden bulur dünyası. Her olayda olduğu gibi dünya barışında da samimi olmayan ABD, silah sanayisini canlı tutmak için her yolu mubah olarak görüyor.

Teröre destek vermeyi, teröristle iş tutup kanlı aşk yaşamayı huy edinen ABD’nin ülkesindeki silah şiddetine karşı silah alımını kısıtlayan ve yasa dışı silahların denetlenmesine imkan tanıyan yasayı Biden’a sunmuş. Ne yazar bu kanlı kararınız! Dünyayı bu silah sanayini canlı tutmak ve daha fazla sömürmek için kana buladığınız o kanlar sizi er geç yutacaktır. Bundan hiç şüpheniz olmasın.

Silah ticareti ve sömürgecilik ruhunuzla çok ocaklar söndürdünüz. İşbirliği yaptığınız zalimlerden de alkış aldınız. Şimdiler de de içerdeki şiddeti durdurmak için söz konusu uyduruk bir yasa hazırlayıp bunak başkanınız Biden’ın imzalamasına sundunuz. Biden, silah kontrolü yasasının kabul edilmesiyle “hayatların kurtulacağını” söylüyor. Peki içerde hayat kurtarıyorsunuz da dışarıdakilere niye bu kadar acımasızsınız Biden? Onlar sizden olmadığı için olabilir mi acaba? yoksa sömürmesek, silah satıp teröristlerle iş tutup aşk yaşamazsak açlıktan ölürüz korkusu mu yaşıyorsunuz?

Ne olursa olsun, hangi hesaba çalışırsanız çalışın, unutmayın ki sizin hesabınızdan daha güçlü hesap tutan bir ilahi güç var. O ilahi güç aklınızı da alır, sizi de Lut kavmi gibi yerle yeksan eder. Bizden size hatırlatılması yeter sanırım.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Zalim İsrail ile piyon Hamas için yaşasın cehennem!

Aziz Dağtekin Yazdı Zalimler yine iş başında. Kasap Netanyahu, sömürgeci ABD’nin de desteğini alarak çoluk …

Bir yanıt yazın