Meral Akşener cumhurbaşkanı adayı olacak mı?.

Son dönemlerde cumhurbaşkanı adayı olacağı yönünde iddialar ortaya atılan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener sonunda konuştu, “Yemin billah ediyorum; ben bu seçimde Cumhurbaşkanlığı’na kesinlikle aday olmayacağım” dedi.
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener “Aday olmayacağım” dese de kulislerde Akşener’in cumhurbaşkanı adaylığı yeniden konuşulmaya başlanmıştı.

Partinin A Takımı’nda yer alan bazı isimler ile genel idare kurulu üyelerinin önümüzdeki süreçte Meral Akşener’in adaylığı için kamuoyu oluşturmaya dönük adımlar atacağı öne sürüldü.

Hatta bu isimlerin Akşener’i ikna etmeye çalışacakları kulislerde konuşuldu. Gözlerin çevrildiği İYİ Parti lideri tartışmalara son noktayı koydu.

CUMHURBAŞKANI ADAYI OLACAK MI?

Meral Akşener “Benim Cumhurbaşkanlığı’na adaylığım gibi bir şık yok; öldü o şık. Bir daha söylüyorum, yetmedi yemin billah ediyorum.” dedi.

Akşener, “Ben bu seçimde Cumhurbaşkanlığı’na kesinlikle aday olmayacağım. Böyle bir şey olmayacak, hayatta olması da mümkün değil…” ifadelerini kullandı.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Almanya’dan savaşı körükleyecek karar!

Alman hükümeti, askeri yardım paketi kapsamında Ukrayna’ya yeni Patriot hava savunma sistemi tedarik edecek. Almanya …

Bir yanıt yazın