Jorge Jesus’tan Mesut Özil açıklaması

Fenerbahçe’nin yeni teknik direktörü Jorge Jesus, imza töreninde Mesut Özil için açıklama yaptı. Portekizli menajer, tecrübeli futbolcu için alınan kadro dışı kararının devam edeceğini söyledi.
Fenerbahçe’de yeni teknik direktör Jorge Jesus, kendisi için düzenlenen imza töreninde Mesut Özil ile ilgili gelen soruya cevap verdi.Bir basın mensubunun, “Mesut Özil ile ilgili fikri nedir?” şeklindeki sorusuna cevap veren Jorge Jesus, “Futbolda tabii ki geçmişteki başarılar önemlidir. Referansınızı oluşturur. Fenerbahçe 8 yıldır şampiyon olamıyor. Mesut Özil de çok iyi bir geçmişe sahip. Benim de kulüple ilgili fikirlerim var. Kendisiyle ilgili alınan karara aynen devam edeceğim.””F.Bahçe’deki oyuncularla oynayacağım”

Portekizli teknik adam ayrıca, “Burada önemli olan Jorge Jesus ya da Mesut Özil değil. Burada önemli olan Fenerbahçe. Ben de Fenerbahçe’deki oyuncularla oynayacağım.” ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe’de uzun süredir kadro dışı durumda bulunan Mesut Özil, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada futbolcu sarı-lacivertli forma altında bırakmak istediğini söylemişti.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Tokat beşik gibi! Son 24 saatte 50’den fazla sarsıntı meydana geldi

Tokat’ta son 24 saatte en büyüğü 5.6 büyüklükte 50’den fazla sarsıntı yaşandı. İçişleri Bakan Yardımcısı …

Bir yanıt yazın