Türkiye’nin operasyon sinyali sonrası teröristler kaçtı

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Suriye’nin kuzeyindeki teröristleri hedef alan ‘Bir gece ansızın gelebiliriz’ mesajı sonrası, PKK mevzilerinin boş kaldığı tespit edildi.
Türkiye’nin, terör örgütü PKK’ya karşı operasyonları aralıksız devam ediyor.

Son olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suriye’nin kuzeyindeki  terör örgütü üyelerine yönelik planladığı harekatı duyurmuştu.

Suriye’nin kuzeyinden Türkiye’ye yapılan en ufak saldırının dahi cevapsız kalmayacağını vurgulayan Cumhurbaşkanı Erdoğan,  “Her zaman söylediğim gibi, bir gece ansızın onların da tepelerine ineriz, inmeye de mecburuz.

Biz şehitlerimizin bedelini bunlara ödetmeyecek miyiz? Bu süreç devam edecek, bırakamayız. Terörizmin ve teröristlerin kökünü kazıyacağız.”

Tel Rıfat ve Münbiç temizleniyor
Bugün de konuyla ilgili yeni açıklama Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Tel Rıfat ve Münbiç’i teröristlerden temizliyoruz. Ardından da aşama aşama diğer bölgelerde aynısını yapacağız.” diyerek harekattaki son durumu paylaştı.

Türk askerinin rüzgarı, teröristlere korku salmaya yetti
Yaşanan bu gelişmeler sonrası, Gaziantep’in Karkamış ilçesinin karşısında bulunan ve terörden arındırılan Suriye’nin Cerablus kenti ve teröristlerin kontrolündeki Münbiç arasında bulunan Seyyade Dağı, operasyon sinyali sonrasında bomboş kaldı.

Taciz atışı yaptıkları bölgeler sessizliğe büründü
Daha önce bölgede hendek kazan ve mevziler hazırlayan YPG-PKK terör örgütü mensupları, Türkiye’nin operasyon söylemlerinin ardından bölgedeki defalarca kez taciz atışı yaptıkları mevzileri terk etti.

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin operasyon hazırlıklarına başlamasının ardından paniğe kapılan terörisler adeta kaçacak delik aradı.

Seyyade Dağı’nda gizlendikleri öğrenildi
Bir diğer yandan  PKK/YPG üyelerinin, Türk askerinin operasyonu ihtimali sonrasında Seyyade Dağı mevzilerinin arkasına saklandığı belirtildi.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Aleviler İstanbul’a afişler astı: Kılıçdaroğlu’nu sırtından hançerleyenlere oy yok

CHP’deki kurultay sonrasında eski genel başkan Kemal Kılıdaroğlu destekçileri, mevcut yönetim ve Ekrem İmamoğlu’na yönelik …

Bir yanıt yazın