Erdoğan’dan TİP’li vekillere tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan, köprüde astıkları pankartı kaldırmaya çalışan polislere saldıran TİP’li 3 vekilin, hukuk karşısında hesap vereceğini söyledi.
Türkiye İşçi Partisi (TİP) Vekilleri Erkan Baş, Sera Kadıgil ve Ahmet Şık; dün öğle saatlerinde, Gezi eylemlerinin 9. yılı gerekçesiyle 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne pankart asmışlardı.

Olaya müdahale edip pankartı kaldırmaya çalışan polis memurları ise üç vekilin tepkisiyle karşılaşmış ve darbedilmeye çalışılmıştı.

Ortaya çıkan skandal görüntülere, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan tepki geldi.

“Bu ne edepsizlik…”
Partisinin grup toplantısında kürsüye çıkan Cumhurbaşkanı Erdoğan, sözlerine “Bu ne densizlik, edepsizliktir.” ifadeleriyle başladı.

“Hesap verecekler”
Erdoğan, şu ifadelerle devam etti:

“HDP ve CHP listelerinden Meclis’e sokulan bu siyasetçi kılıklı provokatörler, yaptıkları terbiyesizliğin hesabını, hukuka ve milletimize vereceklerdir.

“Sen vekil olsan ne yazar”
Devletin polisine görevini yaparken yaptıkları iş. Ben milletvekiliyim. Sen milletvekili olsan ne yazar ya. Bir defa gelip de Şehitler Köprüsü’nde böyle bir pankartı sen polise rağmen asamazsın. Ne oldu, asamadılar. Asamayacaksınız.”

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Hollanda’da Kur’an-ı Kerim’e çirkin saldırı!

Hollanda’da İslam karşıtı ırkçı grubun lideri Edwin Wagensveld, Kur’an-ı Kerim’e yönelik çirkin saldırısı nedeniyle gözaltına …

Bir yanıt yazın