Gaziantep’te emniyete saldırmak isteyen teröristin vurulma anı

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü’ne bombalı saldırı girişiminde bulunan teröristin vurulma anı, saniye saniye kameraya yansıdı.
Gaziantep’ten gelen bir son dakika haberi gündeme bomba gibi düştü. Gaziantep’te akşam saatlerinde Emniyet Müdürlüğü önünde bağıran bir şahsı polis uzaklaştırmak istedi. Daha sonra yeleğini ve elindeki kumandayı gösteren terörist, üzerimde bomba var’ diyerek bombayı patlatmak istedi.

Vurulma anı kameraya böyle yansıdı
İkazlara rağmen uzaklaşmayan şahıs polis ekipleri tarafından yaralı olarak etkisiz hale getirildi. Teröristin polisler tarafından vurulduğu o anlar kameraya saniye saniye yansıdı.

Herhangi bir patlayacı maddeye rastlanmadı
Öte yandan olayın ardından özel kıyafetlerini giyen bomba imha ekipleri teröristin üzerinde bomba araması yaptı. Teröristin üzerinde ve yere bıraktığı poşette herhangi bir patlayıcı maddeye ulaşılmadı.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Aleviler İstanbul’a afişler astı: Kılıçdaroğlu’nu sırtından hançerleyenlere oy yok

CHP’deki kurultay sonrasında eski genel başkan Kemal Kılıdaroğlu destekçileri, mevcut yönetim ve Ekrem İmamoğlu’na yönelik …

Bir yanıt yazın