MHP’li Başkan Bilal Uludağ’ın evlat acısı! Küçük Elif Su kansere yenik düştü

Adana’nın Sarıçam İlçesi MHP’li Belediye Başkanı Bilal Uludağ’ın kansere yakalanan kızı 11 yaşındaki Elif Su, Şehir Hastanesinde  verdiği yaşam savaşını kaybetti.
Bilindiği gibi, Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ’ın kızı Elif Su, bir ay önce kanser teşhisiyle Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedaviye alındı.  4’üncü evreye ulaşan Elif Su, doktorların çabalarına rağmen tedaviye cevap alınamadı. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen Elif Su, hayatını kaybetti.

Alınan bilgilere göre, küçük Elif Su’yun naaşı Salı günü öğle namazına mütakiben Buruk Mezarlığında toprağa verileceği , taziyenin de Sarıçam Kültür Merkezinde kabul edileceği bildirildi.

Körpecik yaşta kansere yenik düşen Elif Su, baba Bilal Uludağ’ı acıya boğduğu gibi, kendisine şifa için dua eden tüm Adanalıları da yasa boğdu. Anadolu Barter yayın grubu olarak evlat acısı yaşayan Sarıçam’ın güzide Belediye başkanı Bilal Uludağ’a MHP camiasına ve tüm sevenlerine sabır ve baş sağlığı diliyoruz. Küçük Elif Su’ya da gani gani rahmet diliyoruz

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Suphiye Orancı’nın cezaevi arkadaşı tek tek itiraf etti

Duygu Nebioğlu’nun Metin Akpınar’a açtığı babalık davasının ardından anne Suphiye Orancı sessizliğini korurken o dönem …

Bir yanıt yazın