Bu kinin kaynağı ne? CHP’li Özgür Özel’den Başkan Erdoğan’a yargılama tehdidi!

Osman Kavala’nın ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılmasının ardından CHP’li ve HDP’li vekiller kameralar karşısına geçerek Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı mahkum edeceklerini söyledi.

Gezi Parkı davasında yargılanan Osman Kavala, 4,5 yıllık aradan sonra ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

Osman Kavala hakkında verilen kararın ardından HDP ve CHP’li milletvekilleri adliye önünde açıklama yaptı.

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı hedef alan ifadeler kullandı.

“Tarih önünde Erdoğan mahkum olacaktır”

Özgür Özel, “Kavala özgürdür. Tarih önünde Recep Tayyip Erdoğan mahkum olacaktır, hesap verecektir. Ant olsun, ant olsun, ant olsun.” dedi.

Hakimlere yargılanma tehdidi

CHP’li Sezgin Tanrıkulu da iktidara gelmeleri durumunda bu kararı veren hakimlerin hesap vereceğini söyledi.

HDP de oradaydı

HDP’li Filiz Kerestecioğlu da “Her alanda siyasi tutsaklara özgürlüğü sağlayacağız. Hiçbirinin suçları yoktur.” diyerek karara tepki gösterdi.

Direniş sloganları atıldı

CHP ve HDP’li milletvekillerinin açıklamalarının ardından adliye önünde “Her yer Taksim her yer direniş” sloganları attı.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

İran’dan düzmece İsrail görseli, “Yapay Sürü İHA”yla saldırıyı çizdiler

Resmedilen bir İsrail şehrinin, İHA’lar tarafından saldırıya uğratılma anları resmedildi. Orta Doğu, İsrail’in Şam saldırısının …

Bir yanıt yazın