ABD, Antifa’nın terör örgütü ile PKK/YPG’nin çıkar ittifakı

Cennet vatanımızı cehenneme çevirmek isteyenlerin, birlik ve beraberliğimize, ülkemizin huzuruna kasteden saldırıların kimin eliyle niçin yapıldığı artık aleni olarak ortadadır. Din, insan, vatan ve hiçbir değer tanımayan PKK terörünün kanlı eli elbet kırılacaktır. Yurdumuza korku salmaya çalışanlar, ekonomisini batırmaya çalışanlar, gizliden gizliye savaş başlatanlar elbet en kısa zamanda cezasını bulacaklardır.

Ülkemizin bölünmez bütünlüğüne kast eden eli kanlı PKK taşeron terör örgütü için artık yolun sonu gözükmektedir. Irak’ın kuzeyinde yuvalanan PKK bölücü teröristlerin üs olarak kullandığı Sincar, Karacak, Kandil, Zap, Avaşin-Basyan ve Hakurk merkezli terör yuvalarına ansızın yapılan askeri “pençe-kilit” operasyonu bazı çevreleri yine rahatsız etmiştir.

Nasıl ki yılanın kafasına basarsanız kuyruğunda ses çıkıyorsa, PKK terör örgütüne yapılan operasyonlar sonrası yurt içinde bombalı eylemlerle cevap vermesi hiç garibimize gitmiyor. Bu eli kanlı terör örgütü ve ağababaları iyi beliler ki; Türkiye’nin terörle mücadele kararlılığı, zulüm ve ihanete aman vermeyen Mehmetçiğimizi hiçbir güç durduramayacaktır. Ne zaman ki bu asil millet bir hayırlı işe kalkışsa hemen yerli ve dış ihanet çeteleri organize olup, terörden medet ummaya koyulurlar.

Türkiye’nin Avrupa’ya ulaştırılmak üzere, Irak’ın Kuzeyinde bulunan yerel yönetim ile petrol ve doğal gaz antlaşması yapmasının hemen akabinde Bursa’da, daha sonra da İstanbul’da böyle vahşi bir saldırının düzenlenmesi her şeyi ayan beyan olarak anlatmaktadır.

Türk milletinin terörle yaşaması asla kaderi değildir. Türkiye, İstanbul ve Bursa’daki menfur saldırılara göz yummayacak, melun saldırıları alttan almayacak kadar cesur ve deli yüreklidir. Terörle arasına mesafe koyamayan, Türkiye düşmanlıklarını amansız sürdüren failleri zor günler beklemektedir. Bu failler de ağa babaları da iyi bilmelidirler ki, hiç kimse bedelini ağır şekilde ödeyeceği bir yanlış ve yozlaşmanın figüranı olmamalıdır. Hainler sınır içinde veya sınır ötesinde, alınan güvenlik tedbirlerinin eşgüdümünde adım adım takip ve tespit edilip gecikmeye mahal verilmeden derhal cezalandırılacaklardır.

Bölgemizi her daim ateş topuna çeviren, teröristleri eğitip donatan, finanse eden ABD, artık şunu iyi bilmelidir ki ne ekersen onu biçersin. Körle yatan şaşı kalkar. Şimdi ABD’yi saran sokak gösterilerinin kışkırtıcısı Antifa’nın terör örgütü PKK/YPG ile irtibat ve çıkar ittifakı, bu ülkeye tutunmuş FETÖ’cülerin yağma ve talan vakalarında boy göstermesinin herkes için bilhassa ABD için ibretlik bir ders olması gerekir. Bu sebeple ABD, kanlı terör örgütlerinden derhal kirli elini çekmelidir. ABD, Türkiye’nin “aldın papazı ver papazı” çağrısına kulak vermelidir. Hain FETÖ bölücü başını ön şartsız Türkiye’ye iade etmelidir.

ABD, terör örgütlerinin iyi-kötü tasnifi yapılmaktan kaçınmalıdır. Hain her coğrafyada hain, cani her ülkede canidir. Terörle kol kola olan onları eğitip donatan, finanse eden ABD yönetiminin gelişmelerden sonuç çıkarması samimi dileğimizdir.

Mehmetçik ve siyasi irade sağlam dik duruş ile, meşru haklarını ve milli çıkarlarını esas alarak, terörün belini kırma konusunda dirayetli, teröristlerin yuvalandıkları bölgeleri temizleme hususunda son derece kararlı olduklarını görüyoruz.

Türk’ün milli bekası üzerinde kumar oynayanlar, milli güvenliğimizi tartışmaya açanlar, tahriklerle sabır ve tahammül sınırlarını aşanlar elbette Türk milletinin boyun eğmeyen kudretiyle “Pençe-Kilit” operasyonunda gereken cezaya çarpılacaklardır. Bunlar Mehmediminin pençesinden asla kurtulamayacaklardır.

Türk’ün milli bekası ve vatanın bölünmez bütünlüğü için Pençe-Kilit operasyonunda şehit düşen kahramanlarımızı rahmet ve minnetle yadediyoruz.

Mübarek ramazan ayında vatan uğrunda şahadete kavuşan kahramanlarımızın aileleri unutmasın ki, kahpenin kurşunu şehidimin orucunu bozmaz. Mahşer günü 70 kişiye şefaat hakkına sahip olan şehidim sen bugün ALLAH katında iftara davetlisin! Şahadetin de şefaatin de mübarek olsun.

Hakkında Aziz Dağtekin

1960 yılında Elazığ'da doğdu. Öğrenimini İstanbulda tamamlayarak gazetecilik mesleğine 1983 yılında başladı. sırasıyla Hergün, Bulvar, Hürriyet ve Türkiye Gazetelerinde muhabirlik ve yazı işleri kadrolarında görev aldı. Basın sektöründen 2006 yılında emekli oldu. Halen idare yeri Adana olan ve Ulusal yayın yapan Netinternet, Ekonet Haber, Eko İntenet Haber sitelerinde Genel Yayın Yönetmenliği ve ekonomi ile alakalı yazı ve yorumlar yazmaktadır. Gazetecilik mesleği yanısara sigortacılık, pazarlama ve finans sektöründe üst düzey yöneticiliklerde bulundu. Sırasıyla İhlas Barter ve Turk Barter'da franchise ve bölge müdürlüğü görevlerinde yer aldı. 2005 yılında Turk Barter'dan ayrılarak Anadolu Barter'ı kurdu. Halen 13'e yakın şubesiyle faaliyet gösteren Anadolu Barter'ın Yönetim Kurulu Başkalığını yürütmektedir. Evli ve 2 çocuk babası olan Gazeteci-Yazar Aziz Dağtekin halen Basın Konseyi üyesi ve Adana'da Kurulu bulunan Çukurova Güreş Vakfı ile Elazığlılar Kültür ve Dayanışma Derneğinin de kurucu üyesidir.

Göz Atmak İster misiniz?

İhmaller zincirine CHP’den pes dedirten pişkinlik!

Antalya’da bir kişinin ölümü, 17 kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan teleferik faciasıyla ilgili ANET’in eski genel müdürü …

Bir yanıt yazın