Bu kadar kolay olmamalıydı! HDP’li Semra Güzel Norveç’e kaçtı

Terörist sevgilisiyle fotoğrafları çıktıktan sonra hakkında fezleke hazırlanan ve dokunulmazlığı kaldırılan HDP’li Semra Güzel’in, Norveç’te olduğu ortaya çıktı.
2017’de Adıyaman’da öldürülen PKK’lı Volkan Bora’nın cep telefonunda yapılan incelemede HDP Milletvekili Semra Güzel ile birlikte çekilmiş fotoğrafları bulunmuştu. Gündeme bomba gibi düşen bu gelişmenin ardından hakkında fezleke hazırlanan Güzel firar etti.

Norveç’te ortaya çıktı
Dokunulmazlık zırhı kaldırılan Güzel hakkında yakalama kararı çıkartıldı. Kayıplara karışan HDP’li Güzel, Norveç’te ortaya çıktı.  Türkiye’den kaçan Güzel, Norveç’te yaşayan ressam Hakan Yaşar’ı ziyaret etti. Güzel ve Yaşar’ın ziyaret esnasında bir tablo önünde çekilen fotoğrafları Instagram ve Twitter’dan yayınlandı.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Bakan Tekin: Öğretmen atamaları ilk kabine toplantısında açıklanacak

Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Adana’daki temasları kapsamında okul ziyaretlerinde bulunuyor. Bakan Tekin Anadolu Barter …

Bir yanıt yazın