Mansur Yavaş: Açıklamalar benim rızam dışındadır, görevimin başındayım

Ümit Özdağ’ın kendisini cumhurbaşkanı adayı olarak göstermesinden sonra ilk kez konuşan Mansur Yavaş, belediye başkanlarının kendi işleri ile ilgilenmeleri gerektiğini söyledi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş, geçtiğimiz hafta Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ tarafından cumhurbaşkanı adayı olarak açıklandı.

Özdağ’ın “Göreve çağırıyoruz” açıkalamalarına sözcüsü aracılığı ile cevap veren Yavaş ilk kez konuştu.

Meral Akşener ile görüştü

Mansur Yavaş cumhurbaşkanlığı adaylığı kapsamda gündemdeki yerini korurken bugün İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile görüştü.

Görüşmenin ardından ikili, basın toplantısı düzenledi.

Yavaş’a Özdağ’ın açıklamaları soruldu.

“Belediye başkanı görevini yapmalı”

Kendini kamu görevlisi olarak gördüğünü ifade eden yavaş, “Bir belediye başkanı seçildiği andan itibaren sadece işini yapmalı. Ne diğer siyasi partilere, genel başkanlarına laf söylemeli. İşini gücünü yapmalı. Hiç kimseyi ayırmadan hizmet etmeye çalışıyorum. Ben siyasetin içinde bir insan değilim, kendimi kamu görevlisi olarak görüyorum. Açıklamalar benim rızam dışındadır. Ben görevimin başındayım.” dedi.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Net İnternet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

İran’dan düzmece İsrail görseli, “Yapay Sürü İHA”yla saldırıyı çizdiler

Resmedilen bir İsrail şehrinin, İHA’lar tarafından saldırıya uğratılma anları resmedildi. Orta Doğu, İsrail’in Şam saldırısının …

Bir yanıt yazın